Zanimljivosti

U OVOJ KUĆI JE ODRASLA JELENA ROZGA: Zaradila je brdo novca i napustila je da bi stanovala u "siromašnom kvartu" (FOTO)

Otišla je u zabačen deo.

03.08.2024 11:03

U OVOJ KUĆI JE ODRASLA JELENA ROZGA: Zaradila je brdo novca i napustila je da bi stanovala u "siromašnom kvartu" (FOTO)
ATA images, Printscreen/Instagram

Pre nego što je pevačica Jelena Rozga postala popularna živela je u velikoj kući u Splitu. S obzirom na to da je uvek bila dobra komšinica, rado se kao mala u slobodno vreme igrala sa komšijama, a jedan od omiljenih sportova bio joj je tenis. Kasnije, kada je prikupila novac iz kuće se odselila u deo Splita koji ne važi kao elitan.

- Ovi lokali ispred nisu postojali kada sam ja živela ovde. Imali smo veliko dvorište u kojem smo igrali tenis, jurili se... Puno lepih uspomena me veže za ovo mesto i volim da dođem u ovaj kraj - pokazivala je svojevremeno za emisiju Premijera svoju rodnu kuću Jelena Rozga.

 

Printscreen/Instagram

Ovde je živela Jelena

Kada se njena porodica iselila, ona je odlučila da je vreme da kupi svoj stan i takođe ode dalje.

- Moji su odlučili da se isele iz ove kuće, a onda sam kupila svoj stan. Detinjstvo je bilo veselo i ludo, pevala sam komšijama, plesala... Mi smo kao deca čekali leto da idemo na kupanje, sladoled, lubenice... Kako sam zavolela balet sve sam se manje družila s prijateljima. Kao devojčica sam znala da ću biti pevačica - rekla je ona u emisiji i objasnila zašto je uvek bila pažena i mažena:

- Ja sam bila toliko sitna da nikom nije padalo na pamet da me, ne daj Bože, udari. Uvek sam radila ono što sam htela, bila sam razmažena.
 

Printscreen/Instagram

Kuća pevačice Jelene Rozge

Danas, pevačica živi u naselju Brda u Splitu. Iako ovaj kraj ne važi za elitni, ipak se izdavaja od drugih po dizajnu, a kvadrati metar je skup upravo zbog autentičnosti i čak skuplji nego u zgradama elitnijih krajeva. Takođe, navodno u ovom delu žive radničke porodice i iako mnogi ovaj kraj smatraju "siromašnim", on je sve, samo to nije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)