Zanimljivosti

NEKAD SU BILI U VEZI, SAD ČEKA DA SE RAZVEDE: Kontroverzni reper spreman kao zapeta puška da ponovo osvoji Džej Lo

ceo svet prati šta se dešava između latino dive i Afleka.

11.07.2024 16:05

NEKAD SU BILI U VEZI, SAD ČEKA DA SE RAZVEDE: Kontroverzni reper spreman kao zapeta puška da ponovo osvoji Džej Lo
Foto: Shuterstock

Glumica i pop zvezda Dženifer Lopez i njen još uvek zakoniti suprug Ben Aflek su na korak od razvoda. Ceo svet budno prati ovu sad već latino sagu i iščekuje šta će se desiti. Kako piše portal SheKnows, detalje rastanka poznatog para posebno prati kontorverzni reper i glumac Drejk koji se nada da će ponovo imati priliku da osoviji Dženifer  s kojom je bio u kratkoj vezi pre više decenija. 

Kako navodi iuvor ovog portala koji je blizak pevaču on navodno strpljivo čeka da latino diva ponovo bude slobodna kako bi pokušao ponovo da je osovoji. Nadu u novo pomirenje on gaji nakon što je Džej Lo posle 20 godina dala šanu i Afleku. 

- Drejk je neće kontaktirati i muvati dok je ona u braku. On nikada ne bi prešao tu granicu. Ali, ako se stvari sa Benom završe, on će biti spreman da čeka da krene u ponovno osvajanje Džej Lo - navodi izvor.

 

 

On ističe da bi Drejk novu šansu i eventualnu vezu sa Lopezovom vrlo ozbiljno shvatio, napominjući da je on nikad nije preboleo.  

Iako neki insajderi navode da je Lopez završila sa neozbiljnim vezama sa pevačima kao što je Drejk, on zapravo nikad digao ruke od nje. 

Nakon zabavljanja sa Kasparom Smartom, a pre veze i veridbe sa Aleksom Rodrigezom, Dženiger i Drejk su 2016. godine nakratko bili u vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Glasine o zabavljanju par je pokrenuo nakon zajedničkih objava na Instagramu te godine. Kako navodi taj portal, Drejk je toliko bio zaljubljen u nju da je upoznao njene blizance i poklonio joj Tiffany ogrlicu koja vredi 91.820 evra. 

Nije poznato da li bivši partneri razgovaraju i u kakvim su odnosima, a da ne treba zaboraviti da Drejka prate brojni skandali i svađe sa kolegama, pa je pitanje kako će Džej Lo reagovati ako pokuša ponovo da joj se približi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)