Zanimljivosti

ONA GA SE ODREKLA KAO OCA, A ON JE UVLAČI U SEKTU: Čuveni glumac ima pakleni plan za ćerku

Suri više ne poznaje oca i s njim nije imala kontakt više od decenije.

11.07.2024 14:55

ONA GA SE ODREKLA KAO OCA, A ON JE UVLAČI U SEKTU: Čuveni glumac ima pakleni plan za ćerku
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Suri Kruz je odbacila prezime svog slavnog oca glumca Toma Kruza i sada koristi ime Suri Noel. Tek je nedavno postala punoletna, napunivši 18 godina, pa je pitanje dana kada će i zvanično promeniti prezime. Takođe je upravo završila srednju školu i kreće na univerzitet da studira modu. Kao diplomac prestižne nujorške LaGuardia škole, Suri se savršeno uklapa.

Ona je na ceremoniji diplomiranja prošlog meseca bila dočekana toplim aplauzom.

- Moj cilj je oduvek bio da negujem njenu individualnost - istakla je njena majka, glumica Kejti Holms.

Suri je viđena na sastanku sa dečkom, muzičarem Tobijem Koenom i spekuliše se da bi mogla postati sledeća  “veoma popularna” devojka Njujorka. Njeno stilsko izražavanje i porodična pozadina dodatno podstiču ova nagađanja, a čak se priča i o naslovnici magazina Vogue, dok o tome piše i Daily Mail.

Međutim, mnogi se pitaju hoće li njen otac sada pokušati da se ponovo poveže sa njom. Više izvora navodi da Suri nema odnos sa Kruzom već godinama, što je navodno deo dogovora o razvodu između njega i Kejti.

Glumica Lija Remini, bivša članica Sajentologije, veruje da Tom planira da namami Suri u Sajentologiju sada kada je punoletna. Tokom razvoda, Kejti je insistirala na tome da drži Suri dalje od Sajentologije, religijskog pokreta čiji je Kruz dugogodišnji član.

Tom Kruz čekao da Suri postane punoletna

Podsećamo, Kruz je izgubio vezu sa Suri nakon što se Kejti Holms razvela od njega 2012, jer se plašila uticaja religije na njeno dete i šireg uticaja na njihovu vezu. Tom godinama kuje plan kako da ćerku Suri odvoji od majke i da je približi Sajentološkoj crkvi. Kejti je više puta javno govorila da ne podržava ovu crkvu i da ne ne želi da njeno dete bude pod uticajem te religije.

Želi da je uvuče u kandže Sajentologije

Kruz s druge strane nije ni pokušao da poriče da je deo te verske zajednice. Mnogi su sigurni da će on pokušati sve da uvuče i svoju ćerku u Sajentologiju sada kada je punoletna. 

- Sigurna sam da je njegov glavni plan da sačeka dok Suri ne poraste, da bi je mogao namamiti u Sajentologiju i udaljiti je od njene majke - rekla je Lija Remini za medije svojevremeno. 

Kejti i Suri žive daleko od Kruzovih verovanja, dok Kejti radi na tome da njena ćerka ima stabilno i normalno detinjstvo. Uprkos svim pokušajima Toma, Suri je odrasla pod uticajem majčine ljubavi i podrške.

Otac i ćerka se nisu videli od 2013. godine

Izvor blizak porodici prošle godine je za Daily Mail otkrio da Kruz nije video svoju ćerku od 2013. godine. Sajentološka crkva je odgovorna za to, čije je osnovno načelo da je čovek besmrtno duhovno biće.

- Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vreme s njim više od decenije. Ne ide da gleda njegove filmove i on nije deo njenog života - istakao je tada izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)