Zanimljivosti

GLUMICA S NAJBUJNIJIM POPRSJEM ODUŠEVILA U ŠIK IZDANJU: Ovi vanvremenski komadi odišu luksuzom, kao stvoreni za Vimbldon

Salma važi za jednu od najatraktivnijih glumica, a šta god obuče - na njoj je savršeno.

09.07.2024 15:34

GLUMICA S NAJBUJNIJIM POPRSJEM ODUŠEVILA U ŠIK IZDANJU: Ovi vanvremenski komadi odišu luksuzom, kao stvoreni za Vimbldon
Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Ovo doba godine predviđeno je za mnoge da uživaju na Vimbldonu, pa tako poznati ne propuštaju priliku da se tamo pojave. Godinama unazad viđamo mnoga poznata lica, a u nedelju je sve iznenadilo kada su u loži ugledali jednu od najprivlačnijih glumica Holivuda Salmu Hajek. Atraktivna crnka je uživala u društvu svog supruga Fransoe Anri Pinoa, dok su pratili meč na centralnom terenu tokom sedmog dana šampionata ovog Grend slema.

Pedesetsedmogodišnja glumačka zvezda, odisala je sofisticiranošću i šik kombinacijom u kojoj se pojavila. Salma je na sebi nosila sako od tamnog tvida koji je uparila sa Gucci prugastom košuljom i tamnim farmerkama. Svoj atraktivan izgled je zaokružila krem bojom i tamnim naočarama i naravno - neodoljivim osmehom.

Suprug je meksičku zvezdu ispratio u bež elegatnom odelu koji je upario sa plavom košuljom i kravatom, prenosi Hola. Par je svojom elegancijom privukao veliku pažnju, posebno dok su se spremali da napuste ložu. Bračni par je pomno pratio meč, a njihovi izrazi lica govore da su ispratili svaki poen ali i poraz igrača. Ljubav prema tenisu njih dvoje su pokazali  i nešto malo kasnije, isprativši i meč van centralnog terena.

Tokom dana oni su fotografisani kako uživaju u mečevima na terenu broj 1, a njihova pažnja prema ovom sportu kao i moderan izgled, učinili su ih istaknutim figurama na ovom događaju.

Salma je uoči meča uhvaćena kako sa Rajanom Goslingom uživa na poslednjoj proslavi brenda Gucci. Ova modna kuća je priredila večeru za neke od najekskluzivnijih gostiju na svetu u čast tenisera Janika Sinera. 

Vimbldon je počeo 26. juna i ovaj turnir je verovatno najomiljenije tenisko takmičenje na svetu koje ima dugu tradiciju. Na njemu godinama viđamo poznate ličnosti koje bodre igrače, među njima i našeg teniskog asa Novaka Đokovića

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)