Kanski festival 2024

DVE BOGINJE PRSA U PRSA USRED KANSKOG FESTIVALA: Dok se one nadmeću, svu pažnju je ukrala ova 86-godišnja slavna glumica! (FOTO)

Počeo 77. festival filma u Kanu!

14.05.2024 22:22

DVE BOGINJE PRSA U PRSA USRED KANSKOG FESTIVALA:  Dok se one nadmeću, svu pažnju je ukrala ova 86-godišnja slavna glumica! (FOTO)
Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP/Vianney Le Caer/Invision

Ovogodišnji 77. Kanski filmski festival trajaće od 14. do 25. maja, a kao i svake godine okuplja veliki broj poznatih ličnosti kako iz sveta kinematografije, tako i iz ostalih javnih sfera.

Osnovan je još 1946. godine, a danas je poznat kao manifestacija u sklopu koje se dodeljuje prestižna nagrada Zlatna palma, koju je ove godine dobila oskarovka Meril Strip.

Hajdi Klum

 

 

Supermodel Hajdi Klum (50), zablistala je u bordo balskoj haljini. Hajdi često zameraju da je previše golišava za događaje koje posećuje, pa se čini da je ovoga puta bila na visini zadatka. Haljina je imala spuštene bretele ističući gola ramena i dubok dekolte koji je došao do izražaja u korsetu. U donjem delu haljine suknja je dijagonalno padala. Naime, s jedne strane je bila podignuta otkrivajući duge noge zgodne manekenke, dok je drugi deo dosezao do poda i vukao se po zemlji.

 

Helena Kristensen

Dok se Kanski filmski festival fokusira na najveće filmove sezone, ovaj veliki događaj takođe privlači pažnju javnosti, a svi pogledi su bili usmereni i u Helenu Kristensen (55). Ona je dokazala da je i dalje svetska diva dok je prošetala crvenim tepihom u prelepoj beloj haljini sa lepršavim plaštom, koji je savršeno obgrlio njen vitak stas. 

Mnogima nije promakao gornji deo haljine koji je bio u vidu korseta iz koga su bukvalno kipile Helenine grudi. Ona je imala retro frizuru u vidu šiški i kose koja je pozadi podignuta mašnicom dok pada na duži paž, koja je dodatno doprinela njenom mladolikom izgledu. Od aksesoara ponela je komplet u vidu unikatne ogrlice, minđuša i prstena.

 

Džejn Fonda

U stilu dame za koju je vreme stalo pojavila se Džejn Fonda (86). Ona se uprkos svojim godinama opredelila za crni kombinezon obogaćen svetlucavim cvetnim motivima u predelu struka, koji su se spuštali u predelu boka. Celokupan stajling obogatila je nakitom, koji je bio usklađen sa salonkama u boji srebra, dok je i boja kose bila u savršenim srebrnim tonovima. Sve to Fonda je začinila mantilom animal-printa, koji je nosila preko ruke, a svi su bili zapanjeni lepotom kojom glumica odiše krajem devete decenije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)