Zanimljivosti

DA NE BI PROPUSTILA KONCERT, BEBU STAVILA NA POD: Dete svi preskaču da bi mama đuskala! (FOTO)

Javnost zapanjena: "Roditelji deteta treba da završe u zatvoru!"

14.05.2024 21:00

DA NE BI PROPUSTILA KONCERT, BEBU STAVILA NA POD: Dete svi preskaču da bi mama đuskala! (FOTO)
Tanjug/AP Photo/Lewis Joly, youtube-Page Six

Pevačica Tejlor Svift je u jeku popularnosti, a za njene koncerte se uvek traži karta više. Ipak nedavna situacija u Parizu podigla je javnost na noge, budući da je osvanula skanadlozna fotografija. Naime, tokom turneje Sviftove, fanovi ne prezaju ni od čega, a izgleda da su neki poveli na koncert i bebu.

Tako su na društvenim mrežama osvanule fotografije bebe smeštene u sektoru za stajanje na koncertu. Beba je navodno imala štitnike za uši, iako joj je lice zamagljeno pa se jasno ne vidi. Ono što je zbunilo sve, pored činjenice da je beba dovedena na koncert je i fotografija na kojoj dete leži na jakni dok oko njega svi stoje, budući da je taj deo bio previđen za stajanje. Nepoznata osoba je stajala iznad bebe, ali nije jasno da li je bila roditelj ili staratelj. 

 

 

- Za posetioce sa decom u zoni za stajanje, ponuđen je alternativni raspored sedenja, ali su ga odbili vlasnici ulaznica - objasnio je za Page Six predstavnik pariskog koncerta.

U međuvremenu, ifluenserka Olivia Levin, koja je podelila sliku na svom popularnom Instagram nalogu "Swifties for Eternity", rekla je za USA Today: "Ovo pokreće važnu raspravu o tome koliko je mlad previše mlad za ovakav događaj."

 

 

Na društvenim mrežama izražena je zabrinutost i bes prema svakome ko bi uopšte razmišljao o tome da dovede bebu na ovakvu vrstu događaja.

- Ne želim da budem jedna od onih osoba, ali zaista bih pozvala obezbeđenje ako bih videla bebu u ovoj zoni jer tamo NIJE bezbedno.

- Treba da završite u zatvoru što dovodite bebu da leži na podu tokom koncerta Tejlor Svift. 

- Nedostatak zdravog razuma me zaista iznenađuje.

- Ne razumem ljude kojo krive Tejlor za ovo, jedini krivi su roditelji ove bebe.

- Nije naš posao, ako je majka deteta želela da ga povede na koncert, neka joj bude, odgovornost je jedino na njoj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)