Zanimljivosti

SLAVNA GLUMICA OTKRILA ŠOKATNU ISTINU O NASLEDNICAMA: "Moje ćerke studentkinje i dalje spavaju sa mnom u krevetu!" (FOTO)

Bruk Šild je objasnila zašto svojoj deci ne dozvoljava da gledaju njene filmove.

04.05.2024 20:01

SLAVNA GLUMICA OTKRILA ŠOKATNU ISTINU O NASLEDNICAMA: "Moje ćerke studentkinje i dalje spavaju sa mnom u krevetu!" (FOTO)
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Glumica Bruk Šilds (58) imala je samo 11 godina kada je snimala film "Pretty Baby". Iako još uvek dete bila je primorana da potpuno gola poljubi blizu dve decenije starijeg glumca Kita Karadina i to pod uticajem majke. Njena majka, Teri, koja je bila alkoholičarka i preminula je 2012. godine, bila je ključna figura u kontroverznom odrastanju Bruk. Iako je bila izložena javnoj sramoti zbog svojih uloga, glumica nije uspevala da bude ljuta na svoju majku, pravdajući je da je ona bila “izuzetno nesigurna osoba”.

 

 

Glumica je dugo zamerala majci što joj je dozvolila da pozira gola za Plejboj kada je imala samo 10 godina.

- Ne znam zašto je mislila da je sve u redu. Više puta sam se pitala: "Mama, zašto si dozvolila da mi to urade" - istakla je Bruk u svom dokumentarcu "Slatka mala: Bruk Šilds".

Šildsova je često otvoreno govorila o iskustvima i traumama koje je prošla kao devojčica. Nakon filma "Pretty Baby", Bruk se suočila sa kontinuiranom se*sualizacijom u medijima, posebno kroz filmove poput "Blue Lagoon" ("Plava laguna") i "Endless Love" ("Bezvremenska ljubav").

 

 

Danas, kao majka dve ćerke, Bruk je rešila da svoju decu zaštiti po svaku cenu od sličnih iskustava. Zabranjeno im je da gledaju njene filmove u kojima je naga jasno pokazujući svoju odlučnost da prekine lanac traume i javne eksploatacije.

Posle svega što je preživela nije ni čudo što je odlučila da potpuno drugačije da vaspitava svoju decu. Ona je u braku Krisom Henšijom s kojim ima ćerke Grir (18) i Roan Frenis (20). Nedavno je otkrila da njene mezimice, iako su već studentkinje, još uvek ponekad spavaju sa njom u krevetu. 

 

 

- Kad moj muž ode na poslovni put ili ga iz nekog razloga nema kod kuće, one i dalje spavaju sa mnom u krevetu. Još uvek zajedno gledamo romantične komedije. One su moje bebice i uvek će to biti - rekla je Bruk u The Jess Cagle Showu SiriusFM-a.

Bruk je priznala da joj teško pada i sama pomisao da će biti odvojena od njih, s obzirom na to da se Grir i Roan spremaju da napuste porodični dom zbog odlaska na koledž. Izrazila je nadu da će njene ćerke često dolaziti kući, ističući da visoki troškovi života u gradu takođe idu u prilog toga.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)