Zanimljivosti

MINJA MILETIĆ ZADIGLA HALJINU PA POKAZALA KAKVE NOGE IMA: "Kakva si riba sa 44 godine"(FOTO+VIDEO)

Voditeljka pleni pažnju gde god da se pojavi.

27.04.2024 13:10

MINJA MILETIĆ ZADIGLA HALJINU PA POKAZALA KAKVE NOGE IMA: "Kakva si riba sa 44 godine"(FOTO+VIDEO)
ATA images

Minja Miletić (43), poznata novinarka sa višedecenijskim iskustvom na malim ekranima, uspela je da očuva privatnost i intimu uprkos modernoj eri društvenih mreža. Iako je karijeru izgradila baveći se društvenim temama i propitujući aktuelne političare, ona je diplomu Medicinskog fakulteta, stečenu 2007. godine, zadržala kao “malu tajnu”, budući da se nikada time nije bavila. 

Međutim, jedna od najvećih tajni vezanih za Minju je identitet njenog emotivnog partnera i oca njene ćerkice Anike, koja je rođena 26. juna 2020. godine i to na voditeljkin rođendan. Iako je javna ličnost, Miletićeva je odlučila da sačuva privatnost svog partnera, smatrajući da postoji velika razlika između javnog i privatnog života. Ova odluka je naišla na veliko interesovanje javnosti, ali je ona ostala dosledna u svom stavu. 

Minja važi za krajnje profesionalnu damu, a redovno svojim modnim izdanjima zadaje “domaći zadatak” drugima. Tako je bilo i ovog puta. Novinarka se opredelila za mantil-haljinu u popularnoj ljubičastoj boji, dok je u istom tonu imala i salonke visokih potpetica.

Ona je čak u hodu kroz studio do svoje voditeljske stolice nonšalantno zadigla suknju, te laskavo prošetala do svog mesta, baš kao na modnoj pisti. Kada je sela zauzela je svoju prepoznatljivu pozu prekrstivši noge koje su bile u prvom planu, budući da je mantil-haljina imala duboke šliceve sa svih strana. 

Malo je reći da su se društvene mreže posle ovog snimka usijale, a komentari su usledili.

- Ne znam da li žena bolje izgleda ili bolje vodi emisije.

- Ne znam osobu za koju je vreme više radilo, nego za tebe. Niko nikad, ni pre 20 godina, ni za milion dolara ne bi mogao da pomisli kakva ces riba biti u sa 44 godine.

- Lepa dama i prelepe noge!

- Elegancija, kultura odevanja, prefinjeno.

- Cipele sa otvorenom petom su pun pogodak! 

- Najlepše noge Balkana!

- Vrhunsko novinarstvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)