Zanimljivosti

ČLAN KRALJEVSKE PORODICE POZVAO ME NA BLUDNU ŽURKU, POBEGLA SAM GLAVOM BEZ OBZIRA: Glumica otkrila šok detalje sa kontroveznog slavlja (FOTO)

Sve je detaljno opisala u svojim memoarima.

23.04.2024 19:20

ČLAN KRALJEVSKE PORODICE POZVAO ME NA BLUDNU ŽURKU, POBEGLA SAM GLAVOM BEZ OBZIRA: Glumica otkrila šok detalje sa kontroveznog slavlja (FOTO)
youtube/printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

U svojim memoarima "Rebelino uzdizanje", australijska glumica Rebel Vilson iznosi šokantne tvrdnje o pozivu koji je dobila od člana britanske kraljevske porodice da prisustvuje zabavi na jugu Kalifornije. Iako glumica ne otkriva identitet člana kraljevske porodice, opisuje ga kao muškarca koji je možda "petnaesti ili dvadeseti u redu za britanski presto".

Photo by Evan Agostini/Invision/AP,

Ispovest Rebel Vilson

Poziv u poslednji čas

U memoarima, glumica se priseća kako je dobila poziv u poslednji čas 2014. godine da prisustvuje srednjovekovnoj zabavi u kući američkog tehnološkog milijardera blizu Los Anđelesa. Navodno joj je član kraljevske porodice objasnio da im je potrebno "više devojaka" na zabavi, što je glumici dalo nadu da će pronaći dečka.

Bizarni događaj

Glumica živo opisuje raskošnu i nekonvencionalnu prirodu događaja, sa akrobatama, viteškim dvobojima na konjima i bazenom punim žena obučenih kao sirene. Takođe, tvrdi da je svedočila služenju droge na tacnama, uz člana britanske kraljevske porodice kako se muči dok neprestano podiže svoje grudi, i kasnije, pojavu drugog neimenovanog muškarca koji nudi ono što izgleda kao slatkiši, ali zapravo je MDMA, tvrdeći da je za "orgije... koje bi trebalo da počnu sada".

Vilson izražava šok kada shvati pravu prirodu namera na zabavi i značaj zahteva za "više devojaka". Kao devica u to vreme, brzo je napustila zabavu pre nego što su navodne orgije mogle početi.

-Naravno, pobegla koliko sam brzo mogla - zaključuje u svojoj memoarskoj knjizi.


U svojoj knjizi, Rebel Vilson pruža detaljan i zanimljiv opis svog iskustva, osvetljavajući nadrealne i neočekivane događaje koje tvrdi da je doživela na zabavi na jugu Kalifornije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)