Zanimljivosti

DANIJELA U NIKAD FATALNIJEM IZDANJU, OGNJEN NE ZNA ŠTA JE IZGUBIO: Na krevetu u izazovnoj pozi mami uzdahe muškarcima (FOTO)

Voditeljka danas slavi rođendan!

22.04.2024 20:01

DANIJELA U NIKAD FATALNIJEM IZDANJU, OGNJEN NE ZNA ŠTA JE IZGUBIO: Na krevetu u izazovnoj pozi mami uzdahe muškarcima (FOTO)
M.K./ATAImages

Voditeljka i bivša manekenka Danijela Dimitrovska redovno privlači pažnju atraktivnim izgledom i modnim izborima. Ona često počasti svoje fanove kojih na Instagramu broji 190.000 objavama što sa snimanja, što sa privatnih dešavanja.

Danijela i dalje ostaje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. Često ume da spoji nespojivo, a njen Instagram nalog postao je i mesto gde često u vidu priče deli savete kako uklopiti različite odevne komade. 

Poznato je da ona vodi jutarnjii proigram na TV Blic, a danas je usred emisije došlo do neplaniranog i emotivnog trenutka kada je Danijela dobila rođendansko iznenađenje. U trenutku kada se pripremala da završi emisiju, kolega Ljubomir Bulajić je doneo manju tortu sa svećicom u obliku upitnika, što je izazvalo oduševljenje kod voditeljke. 

Danijela je posao voditelja jutarnjeg programa shvatila veoma ozbiljno, a tako mu je i pristupila, ipak ovog puta nije mogla da sakrije emocije. Njeni oči su zacaklile od sreće, a bila je vrlo blizu suza radosnica. Sama torta sa svećicom u obliku znaka pitanja izmamila je osmeh na njenom licu. Kroz šalu je primetila da su joj kolege na taj način dale mogućnost da sama odabere koji rođendan po redu slavi. Njen kolega Ljubomir se pokazao kao pravi džentlmen kada je odbio da javno otkrije koliko Danijela tačno puni godina, predloživši da se proslavlja "neki 25. rođendan". 

Voditeljka je ipak na svom Instagram nalogu potvrdila da je proslavila 37. rođendan, iako bi joj mnogi dali bar deceniju manje. Pripremajući se za izlazak povodom rođendana Dimitrovska je zablistala u crvenoj haljini. Kreacija je bila neobičnog kroja, tako je od naramenica u valovima padao sloj tkanine preko dekoltea dajući utisak prebačene ešarpe. U donjem delu toaleta je bila uska i pratila je liniju tela do zemlje. 

- 37 i brojim i dalje. Hvala svima na rođenanskim željama - napisala je ona.

 

 

Fotografije u crvenoj elegantnoj haljini su samo u početnim satima dobile 5.000 sviđanja, dok je krenula lavina čestitki.

- Ostani lepa i spolja i iznutra, i nastavi da pleniš, sijaš i osvajaš.

- Ljubav i svemir ti želim.

- Za ljubav koja nam daje snagu da budemo svoji u punom sjaju.

- Meni su žene poput vas, Klaudije Šifer, Sindi Kraford najlepše zene na svetu, specifične crte lica.

- Srećno, a haljina milion dolara!

Bilo je i onih koji su tvrdili da voditeljka izgleda nikad bolje te da je procvetala nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)