Zanimljivosti

NATAŠA MARKOVIĆ IMA BLIZNAKINJU KOJU KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Evo čime se bavi misteriozna Olivera

Glumica retko govori o svojoj porodici.

09.04.2024 17:10

NATAŠA MARKOVIĆ IMA BLIZNAKINJU KOJU KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Evo čime se bavi misteriozna Olivera
Foto A Nalbantjan

Glumica Nataša Marković dugo je u svetu umetnosti, ali publici je i dalje jedna od njenih ona koju je imala u seriji "Lisice". Nakon duže pauze kada nije bila angažovana u serijama ili filmovima, poslednjih godina dobila je nekoliko zanimljivih angažmana.

Iako je dugo deo javnog života, svoju privatnost krije kao zmija noge. O njenoj intimi se malo toga zna sem da je godinama u srećnom braku. Tek jednom prilikom pomenula je i svoju sestru. Mnogi su se šokirali kada je otkrila da zapravo ima bliznakinju.

ST/Nemanja Pančić

Glumica Nataša Markovic

- Dvojajčane smo bliznakinje i ceo život smo bile različite. Zapravo mi sebe doživljavamo kao dve različite osobe. Znam da je ona starija od mene 10 minuta. Išle smo u isti razred, sedele u istoj klupi, spavale u istom krevetu. Jedino smo u muzičkoj školi bile razdvojene. Ona je bila na gitari, ja na harmonici. Imamo naravno, bliskost sestrinsku, ali ne znam kako izgleda bliskost jednojajčanih blizanaca - rekla je svojevremeno Nataša Marković.

Glumičina majka je bila babica, a kasnije patronažna sestra, a otac je radio u inostranstvu. Ima sestru blizankinju Oliveru i tri godine starijeg brata. Rado se seća svog odrastanja u Kruševcu.

U mojoj, ekonomski skromnoj, petočlanoj porodici, nije bilo finansijskih mogućnosti da se kupe tri instrumenta. Pošto je stariji brat već svirao harmoniku, jedna od nas dve (moja sestra bliznakinja i ja) mogla je da bira instrument. Njoj je bilo ustupljeno to pravo. Gledajući na to danas, ispalo je fantastično, pošto je ona profesorka gitare! Ćerka moje sestre sada je drugi razred niže muzičke škole i svira gitaru. Pre nekoliko dana smo preko skajpa svirale zajedno. Uživala sam- rekla je ranije za "Puls".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)