Zanimljivosti

OVA DAMA JE MAJKA JELISAVETE ORAŠANIN: Retko je viđamo u javnosti, evo kako izgleda (FOTO)

Sličnost je neverovatna.

21.03.2024 11:30

OVA DAMA JE MAJKA JELISAVETE ORAŠANIN: Retko je viđamo u javnosti, evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Iako je ona veoma aktivna na društvenim mrežama, retko je objavljivala fotografije svoje porodice.

Poznato je da glumica ima sestru Milicu sa kojom je veoma bliska, te je ponekad fanove počastila i objavom sa njom. Milica nije deo javnog života pa ne voli da se eksponira, kao ni Jelisavetini roditelji

Međutim, jesenas je glumica imala poseban povod da sa svojim fanovima podeli fotografiju majke i prekrši praksu koju je imala. Naime, njenoj mami je bio rođendan, a onda je to želela da upriliči proslavom. Fotografiju sa mamom podelila je na Instagramu, a komentari su se samo nizali.

 

 

Svi su primetili da Jelisaveta neodoljivo liči na majku, da ima njen osmeh i lepotu. Ova dama, mnogi su se složili, izgleda kao milion dolara.

 

Glumica se početkom prošle godine pohvalila kako su njeni roditelji 39. godina u skladnom braku, te da je od njih uzela pelcer za bračnu sreću. Iako se poslednjih dana činilo da je njen brak sa košarkašem u krizi, brojne zajedničke fotografije para su to demantovale, kao i Jelisavetino prisustvo sinoć na utakmici Crvene zvezde za koju igra Teodosić.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš su se venčali 2017. godine a svadebno veselje upriličili su u jednom poznatom beogradskom restoranu. Slavlje je trajalo do kasnih sati, a među zvanicama su bili brojni glumci i sportisti, kao i druge poznate javne ličnosti koje su upriličile njihov poseban dan.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)