Zanimljivosti

"NEMA NIŠTA OD POMIRENJA HARIJA I VILIJAMA, HARI JE PREKINUO TU VEZU": Ugašena i poslednja nada da će braća izgladiti sukob, jedna stvar je presudila! (FOTO)

Sinovi britanskog kralja Čarlsa III neće moći da pronađu način da poprave narušeni odnos, smatraju dobri poznavaoci prilika u britanskog kraljevskoj porodici

06.04.2024 11:00

"NEMA NIŠTA OD POMIRENJA HARIJA I VILIJAMA, HARI JE PREKINUO TU VEZU": Ugašena i poslednja nada da će braća izgladiti sukob, jedna stvar je presudila! (FOTO)
Profimedia

Iako se javnost, pre svega u Velikoj Britaniji, nada pomirenju između princa Vilijama i princa Harija, do toga, po svemu sudeći, ipak neće doći. Uprkos tome što je princ Hari pohitao iz Amerike u Veliku Britaniju kad je saznao da njegov i Vilijamov otac, kralj Čarls III boluje od raka, rasplet nove ere u njegovom odnosu s kraljevskom porodicom ne deluje kao bajka sa srećnim krajem.

Kad je princeza Kejt Midlton dobila dijagnozu raka, postalo je očigledno da princ Hari i njegova supruga Megan Markl nisu bili uključeni u informacije o njenom zdravstvenom stanju pre "ostatka sveta". Iako se spekuliše da bi Harijev dolazak u Veliku Britaniju u maju mogao da rezultuje pokušajem susreta sa princom Vilijamom, jedan kraljevski stručnjak smatra da do pomirenja braće ipak neće doći.

FOTO: Dominic Lipinski / AP

Do pomirenja između prinčeva Harija i Vilijama neće doći, tvrde poznavaoci prilika u britanskoj kraljevskoj porodici

Dženi Bond, bivša kraljevska dopisnica BBC-a, podelila je svoje mišljenje o tome i istakla da postoje veoma male šanse za pomirenje između prinčeva Vilijama i Harija.

- Sumnjam da je Vilijamu uopšte palo na pamet da pozove ili pošalje poruku svom bratu. U oluji emocija koja je morala da obuzme njegovo srce i um, nije bilo mesta za brata koji je duboko narušio njihov nekada blizak odnos - napisala je Bond za "Independent".

Ona je dalje opisala Megan Markl i Harija kao "potpuno irelevantne" za princa i princezu od Velsa, navodeći da njihovo saznanje o bolesti Kejt Midlton istovremeno s ostatkom sveta predstavlja "najjasniji znak do sada."

shutterstock.com

Megan Markl i princ Hari saznali su da princeza Kejt Midlton boluje od raka u isto vreme kad i "ostatak sveta"


Princ Hari bi, prema najavama, trebalo da se vrati u Veliku Britaniju u maju kako bi prisustvovao službi u katedrali Svetog Pavla povodom desetogodišnjice Invictus igara. Dženi Bond ističe da bi "delovalo bezosećajno da se braća ne sretnu", ali da sumnja da "Vilijam trenutno nema ni emocionalnu snagu ni sklonost da se suoči s bolnim teretom koji bi takav susret doneo."

Novinarka i voditeljka takođe je priznala da iako su "Vilijam i Hari podelili toliko bola i tuge u svojoj adolescenciji", veza koju su nekad delili zbog "okrutnosti gubitka majke dok su bili tako mladi" sada izgleda nepovratno prekinuta, a princ Hari se jednostavno smatra prevelikim "problemom" za njihov odnos da bi preživeo.

Dodala je da je "Hari prekinuo tu vezu" i dok se princ Vilijam bori s traumom zbog bolesti svoje supruge, izgleda da "postoji malo nade da će braća ikada pronaći način da poprave narušen odnos".

Kako stvari stoje, odnos između princa Harija i princa Vilijama i dalje je podložan spekulacijama, ali izgleda da su emocije i teret prošlosti prepreka njihovom ponovnom zbližavanju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)