Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA GRCA U SUZAMA ZBOG JEDNE ŽENE: Sve je objasnila u videu! (FOTO+VIDEO)

Evo sa kim voditeljka deli i lepe i teške trenutke

02.04.2024 18:15

DANIJELA DIMITROVSKA GRCA U SUZAMA ZBOG JEDNE ŽENE: Sve je objasnila u videu! (FOTO+VIDEO)
Foto: republika.rs, Youtube/Printscreen

Voditeljka i bivša manekenka Danijela Dimitrovska nikada nije krila koliko joj je podrška roditelja bila važna u životu i karijeri. Njena majka Biljana Dimitrovska ključna je figura u njenom životu i Danijela to često ističe. 

Dimitrovska je uoči maminog rođendana na svom Instagram profilu podelila priču u vidu videa koji je dirnuo mnoge. Danijela je uputila emotivne reči svojoj majci, zahvaljujući joj na svemu što je učinila za nju. Lepa voditeljka je u snimku istakla koliko joj je majčina podrška bila važna u teškim trenucima. Danijela i njena majka se grle na snimku, međusobno se doteruju, smeju se od srca, ali puste i po koju suzu. 

 

 

- Mama, volim te. Znam da ti ovo ne govorim često. I znam da nekad nemam vremena za tebe. Ali isto znam da si ti uvek bila tu… da se zajedno smejemo, da plačemo, još hiljadu puta, mama hvala ti na svemu i volim te! Srećan ti rođendan - čuju se Danijeline reči dok ide snimak.

Njeni pratioci složni su u tome da je nestvarnu lepotu upravo nasledila od majke, kojoj godine ne mogu ništa, već blista kao i njena naslednica.

Na voditeljkinom Instagram profilu mogu se videti i druge slike sa mamom Biljanom, često praćene emotivnim porukama koje ukazuju na duboku i snažnu vezu između majke i ćerke. Takođe, i Biljana često pokazuje koliko je privržena svojim ćerkama, objavljujući slike sa Danijelom i Ivanom i ističući kako su one njeno najveće blago.

Jedna od fotografija koja je izazvala oduševljenje javnosti bila je ona na kojoj Danijela pozira sa roditeljima i dečkom Jevremom Kosnićem na letovanju. Nasmejani i srećni, ova porodična fotografija otkriva koliko je Danijela vezana za svoje najbliže i koliko uživa u njihovom društvu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)