Zanimljivosti

SA 9 GODINA BILA JE ZAVISNA OD ALKOHOLA I KOKAINA: Glumica koju svi obožavaju prošla je kroz agoniju, majka joj je uništila sve (FOTO)

Biografija slavne zvezde zvuči kao scenario za dramu.

25.03.2024 16:40

SA 9 GODINA BILA JE ZAVISNA OD ALKOHOLA I KOKAINA: Glumica koju svi obožavaju prošla je kroz agoniju, majka joj je uništila sve (FOTO)
Profimedia

Dru Barimur je igrala mnoge uloge na velikom platnu, zaradivši sebi ogroman uspeh, slavu i bogatstvo. Za mnoge, njena fantastična sposobnost da prelazi iz jednog u drugi lik, od princeze iz bajke do žrtve ubistva koja vrište, znak je njenih zvezdanih glumačkih veština. Međutim, za one koji je najbolje poznaju, to je talenat koji je proizašao, barem delimično, iz njenog  veoma burnog životnog iskustva.


U svojoj 49. godini, Dru je proživela više nego što su mnogi mogli da zamisle. Nakon što je bačena pred kamere pre nego što je napunila godinu dana, sa 15 godina, glumica je već prošla kroz zavisnost od droge, rehabilitaciju, pa čak i 'krizu srednjih godina'.

Tanjug/AP

Dru Barimur danas je zvezda Holivuda


Njena glavna uloga u hit filmu E.T. dovela je do titule holivudske dečije zvezde. Ali odatle je proizašla vekovna borba sa kojom se toliko mladih glumaca suočilo – bitka da se prođe pored uloga svežeg lica i očiju srne koje su uspostavile njihove karijere u potrazi za nečim ozbiljnijim i odraslijim. Na kraju, Dru je uspela da se probije kroz tu barijeru, preuzimajući širok spektar uloga, kako ličnih tako i profesionalnih, tokom godina. Ali to je putovanje koje je poremećeno mnogim preprekama. Zvezda je preživela izuzetan život ekstremnih uspona i padova - ušla je na rehabilitaciju kada je imala samo 13 godina nakon što je u devetoj godini razvila zavisnost od alkohola i kokaina, a zatim se kasnije emancipovala od svojih roditelja sa 15, pre nego što je optužila svoju mamu za 'iskorišćavajući je' i poželela joj da umre.

Tanjug/AP

Dru Barimur imala je burno detinjstvo


Njeno haotično detinjstvo, u kojem je kao dete posećivala holivudske noćne klubove i prvi put ulazila u ustanovu da pomogne da prevaziđe zavisnost, gurnulo ju je da postane heroina na koju su svi pali do ušiju, i na kraju skromna žena kakva je danas. Dru je uvek bila iskrena o svojoj prošlosti - uključujući i o tome kako je njena majka Džejd profitirala od nje i njenih talenata pre nego što ju je poslala u mračne dubine slave. Nakon što je stekla slavu, zvezda se našla u spirali - svaljujući krivicu na svoju majku, koja je želela da pronađe svoju ulogu u Holivudu preko svoje ćerke.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)