Zanimljivosti

DIJETA VIKTORIJE BEKAM: Zahvaljujući ovom režimu ishrane izgleda savršeno, a jednog poroka se nikako ne odriče (VIDEO)

Poznat dizajnerka otkrila je bez kojih namirnica i napitaka ne može da zamisli dan

19.03.2024 10:25

DIJETA VIKTORIJE BEKAM: Zahvaljujući ovom režimu ishrane izgleda savršeno, a jednog poroka se nikako ne odriče (VIDEO)
Shutterstok

Viktorija Bekam važi za jednu od najstilizovanijih žena u britanskim modnim krugovima, a mnogi se pitaju kako ona i dalje ima savršeno telo, iako je rodila četvoro dece i iako će ovog aprila napuniti 50 godina.  Poznata dizajnerka je posle svake trudnoće izgledala mršavije, a neretko se moglo čuti kako bi sebi mogla da dozvoli da se barem malčice ugoji. Na komentare da je previše mršava supruga Dejvida Bekama se mnogo ne obazire, već jasno daje do znanja da je bolje biti mršaviji i vitalniji nego se boriti sa viškom kilograma. 

Shutterstok

Uprkos godinama, Viktorija izgleda uvek besprekorno

Viktorija Bekam je pobornik zdravog života i više puta je isticala kako je njena ishrana bazirana na proteinima i zdravim namirnicama. Ali, ni ona, poput većine pripadnica nežnijeg pola, nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom. Priznala je da se svojevremeno izgladnjavala kako bi svoju težinu dovela u red. Ipak, sada ističe da to više ne radi i da su za njen dobar izgled zaslužni vežbanje i stroga disciplina. Trčanje, pilatesjoga i dizanje tegova deo su Viktorijine rutine.

 

 

U kratkom Instagram videu, ona je pokušala da što jednostavnije objasni kako izgleda njena zdrava dijeta, odnosno ishrana zahvaljujući kojoj ima odličnu figuru. Modna ikona je otkrila da je ljubitelj ribe, a najdraži su joj dimljeni losos i tunjevina.

Foto: Shutterstock

Poznata dizajnerka otkriva kako njena dijeta podrazumeva i konzumiranje velike količine voća

Osim toga, supruga Dejvida Bekama otkrila je da voli sveže voće i povrće, što, inače, preporučuju i svi zdravstveni stručnjaci kao osnovu zdrave i izbalansirane ishrane. Voće i povrće su bogati vitaminima i mineralima, kao i vlaknima koja igraju veliku ulogu u regulisanju metabolizma, varenju hrane i značajni su u procesu mršavljenja.

Voda je sastavni deo Viktorijine svakodnevne rutine. Slavna dizajnerka ističe da unosi vodu u velikim količinama kako bi što je moguće više hidrirala organizam. Pored toga što voda pomaže varenje i pospešuje eliminisanje toksina, ona ima pozitivan uticaj i na izgled naše kože zbog čega je ona blistavija i sveža.

U jednom od ranijih intervjua Viktorija je otkrila da punih 20 godina nije pojela ni gram industrijskog šećera koji je označen kao krivac za upalne procese u organizmu i loš ten. Kad se uzme u obzir njena čelična volja da decenijama govori "ne" namirnicama sa dodatim šećerom, i ne čudi što ima tako besprekoran ten, ali i figuru.

Na kraju, Bekamova je na šaljiv način "zaokružila" svoj recept za skidanje kilograma, otkrivši kako je veliki ljubitelj tekile i crvenog vina. Jer, neki porok svako od nas ipak mora da ima, zar ne?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)