Lice

"IMAM 51 GODINU, ALI SVI MISLE DA SAM DALEKO MLAĐA": Lepotica tvrdi da je najbolja tajna protiv starenja besplatna! (VIDEO)

Pored dobre genetike, ona redovno koristi preparate za negu koji nisu skupi, ali mladalački izgled pripisuje dvema stvarima koje su svima dostupne

15.03.2024 16:57

"IMAM 51 GODINU, ALI SVI MISLE DA SAM DALEKO MLAĐA": Lepotica tvrdi da je najbolja tajna protiv starenja besplatna! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/miathecoach

Želja svake dame je da odloži posledice starenja i da njena koža izgleda puteno, blistavo i zategnuto. I dok mnoge žene još tragaju za tajnom mladalačkog izgleda, druge su pronašle način kako da ublaže bore i učine ih manje vidljivim, 

Mia Mek Nil (51) je tiktokerka koja je na ovoj mreži podelila šta filteri mogu da učine licu i kakvu transformaciju mogu da naprave; međutim, svi su se složili da ona izgleda prelepo kad ih isključi.

shutterstock.com

Mnoge žene su opterećene procesom starenja koje je neizbežno

Mnoge žene pribegavaju filterima zbog lenjosti da se srede kada se pojave isred kamere, a većina se oseća nesigurno zbog toga kako izgleda, pa radije uključuje ove alate kako bi prikrile nedostatke na licu. Ipak, tiktokerka Mia je želela da kaže da nema ništa bolje od prirodne lepote i da filteri nisu potrebni nijednoj ženi. Ona je u jednom snimku pokazala polovinu lica sa filterom, dok je druga ostala potpuno prirodna. Ali, u njenom slučaju razlika je bila mala, pa su joj pratioci poručili da joj filteri nisu potrebni.

Njena neverovatna lepota navela je mnoge da je pitaju koja je njena tajna protiv starenja, budući da ima 51 godinu, a izgleda daleko mlađe. Mia je otkrila da koristi tri najbolja trika - redovno neguje lice preparatima koje njenoj koži prijaju a koji nisu skupi, redovno vodi ljubav i trudi se da živi srećnim životom.

 

 

Njene pratiteljke su iskoristile priliku da podele svoje omiljene kozmetičke trikove.

- Kažem ljudima da je to taj način razmišljanja. Meditacija i hidratacija.

- Zamislite da izgledate ovako kad napunite 51 godinu!

- Vauu, ti si bolja i mlađa bez filtera - bili su neki od komentara.

Mnogi su tiktokerki poručili kako deluje daleko mlađe u odnosu na godine koje ima i da joj filteri, baš kao ni botoks nisu potrebni. Prihvatanje starosti kao prirodnog procesa je takođe, smatraju njeni pratioci, važan faktor. Mnogi su zaključili da lepota dolazi iznutra i da je lepa žena ona koja je pre svega ispunjena i srećna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)