Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Roditeljstvo GODINAMA SMO POKUŠAVALI DA DOBIJEMO BEBU I NIŠTA NIJE POMOGLO: Usvojili smo 17 dece i onda saznali ISTINU koja nas je slomila! (FOTO) 11:41
Roditeljstvo POSLE TROJICE SINOVA ŽELELI SU DEVOJČICU I ONA JE ZATRUDNELA: Ali na ultrazvuku ju je sačekao NEVIĐENI ŠOK- čak se i doktorka uhvatila za glavu i zanemela! (FOTO) 09:40
Vesti JEDNOM REČENICOM ŽENA JE FROJDA ZGAZILA KAO BUBAŠVABU - otad do kraja života nije imao intimne odnose sa njom! A kad joj se udvarao, poslao joj je kesice kokaina! 08:30
Brak i veze POSLE 7 GODINA VEZE SAM SAZNALA DA MOJ DEČKO IMA DECU I SUPRUGU: Ali najveći šok je tek sledio - prava istina je bila gora od svega što sam mogla da zamislim! (VIDEO) 21:01
Vesti SEDMOGODIŠNJEG DEČAKA SU NAZIVALI MONSTRUMOM I KAMENOVALI GA U ŠKOLI - oboleo je od izuzetno retkog sindroma: Ovaj otac uradio je nešto što niko nije očekivao! (VIDEO) 15:20
Ispovesti USTALA JE RANO, POLJUBILA DECU, MUŽU REKLA "VIDIMO SE USKORO" I NIKAD SE NIJE VRATILA: Usledio je poziv koji ga je slomio, ali tek onda se odlučio na šokantan potez! (VIDEO) 13:30
Roditeljstvo OBJAŠNJENJE DUŠKA RADOVIĆA ZA VASPITANJE ZDRAVE I VEDRE DECE: Ovo treba da pročita svaki roditelj u Srbiji! 06:50
Zanimljivosti KEJT MIDLTON ŽIVI U STRAHU ZA SVOJU DECU! Otkriveno s čim se princeza suočava svakog dana, ne želi da im se dogodi OVO! 19:30
Vesti MAJKA I ĆERKA OTKRILE DA SU TRUDNE U ISTO VREME - S ISTIM MUŠKARCEM: Ljudi se u neverici hvataju za glavu, ali to nije sve - priča ne može biti bizarnija! (VIDEO) 12:15
Vesti BEBA OD DVA MESECA JE GUGUTALA, A ONDA JE ŠOKIRANA MAMA ČULA OVE "REČI": Snimak obišao svet - ljudi u šoku, čuje se čak i čitava rečenica! (VIDEO) 18:35
Ispovesti PREVARIO SAM ŽENU, BILO MI JE DOSTA VRIŠTANJA DECE I TOGA ŠTO JE ONA STALNO UMORNA! Ispovest Marka iz Novog Sada podigla neviđenu prašinu - usledio je veleobrt! 20:45