Roditeljstvo ZBOG ONOGA ŠTO JE DOŽIVELA U DETINJSTVU POSTALA JE DRUGAČIJI RODITELJ TARI I STEFANU! Ove reči Jelene Đoković diraju pravo u dušu 21:31
Vesti SVETLANA JE KROZ PROZIOR SNIMILA JEZIV PRIZOR: Ovo je noćna mora svakog roditelja, kao da će svaki sekund uslediti nešto kobno! (VIDEO) 19:55
Zanimljivosti BIVŠI VATERPOLISTA SE ZBOG ĆERKINE DIJAGNOZE ODLUČIO NA TREĆE DETE: Dubravko progovorio o porodičnoj krizi 19:10
Roditeljstvo DECA VAS NE SLUŠAJU, NEGO GLEDAJU! Dr Ranko Rajović otkrio surovu istinu - zbog ovoga roditelji danas imaju problem u vaspitanju! 07:50
Roditeljstvo IMAM TROJKE, ALI JEDNA BEBA JE STARIJA I VEĆA: Majka šestoro dece ima "čudnu" situaciju, a jedno dete ISPAŠTA 13:25
Odrasli NIJE NOVOGODIŠNJA ŠALA, DA LI ZNATE KAKO SE PRAVILNO STAVLJA ROLNA TOALET PAPIRA? Samo jedan način štiti od infekcije 18:42
Odrasli NEMOJTE DA VAS BUDE STID, JEDNA STVAR MOŽE DA VAM SPASE ŽIVOT: Hirurg otkriva najvažniju stvar za sprečavanje raka debelog creva 15:20
Brak i veze ČUVAJTE SE, POČEO JE MESEC RAZVODA, ADVOKAT OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE JANUAR NAJOPASNIJI: Jedna stvar uništava brakove 14:35
Zanimljivosti MARIJA VELJKOVIĆ PROGOVORILA O PROŠIRENJU PORODICE S POZNATIM GLUMCEM: Otvorila dušu pred Novu godinu i otkrila: Snimili smo seriju o mom i Rastkovom životu! (VIDEO) 12:40
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Dete ŽENA JE NA SVET DONELA BLIZANCE KOJE SU ONA I MUŽ ŽELJNO IŠČEKIVALI: A onda su doživeli šok zbog reči lekara: ŽAO MI JE! 19:01