Zanimljivosti

ZENDAJA KAO DIVA ZLATNOG DOBA HOLIVUDA: Ovo je trik za njenu savršenu frizuru o kojoj se priča već danima! (FOTO)

Glumica je sve opčinila svojom pojavom na crvenom tepihu na dodeli Oskara.

12.03.2024 11:20

ZENDAJA KAO DIVA ZLATNOG DOBA HOLIVUDA: Ovo je trik za njenu savršenu frizuru o kojoj se priča već danima! (FOTO)
Tanjug/AP

Mlada glumica Zendaja Koleman privukla je veliku pažnju na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Dva dana nakon svečane ceremonije i dalje se priča o njenoj frizuru. U stilu diva zlatnog doba Holivuda mlada glumica je na crvenom tepihu prošetala retro frizuru za koju se veruje da će biti hit ovog proleća. 

Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Glumica je na svim svojim pojavljivanjima izgledala glamurozno ili interesantno na neki način

 

Uz sjajnu frizuru Zendaja je odabrala glamuroznu svilenu, crno - zelenu haljinu sa potpisom slavnog dizajnera Armanija, koja je svojim neobičnim krojem još više naglasila njenu lepotu. Modni kritičari su procenili da je svojom pojavom mlada glumica u zasenak bacila čak i poznate lepotice sa crvenog tepiha. 

Iako nije bila među nominovana na 96. dodeli Oskara, glumica je bila u centru pažnje zbog retro bob frizure po ugledu na dive zlatnog doba Holivuda. 

 

@vogueitalia #zendaya sul red carpet degli #oscars 2024 con un abito di #armaniprivé ♬ original sound - RunwayWalks

 

Da bi postigla ovako lepe i oblikovane bujne pramenove frizer Tai Simon koji je sređivao Zendaju za Oskara je otkrio da je koristio tople viklere kako bi njenoj kosi dao bujnost. 

Topli vikeri se na velika vrata vraćaju u modu jer daju volumen, teksturu i sjaj kosi, a lako se koriste. Za Zendajinu frizuru on je koristio set od osam viklera u dve veličine. Nakon što je postigao lake talase i volumen on je Zendajinu frizuru učvrstio sa lakom za kosu. 

Bob frizura i vrući vikleri će po svemu sudeći postati hit ovog proleća. Sa ovakvom frizurom već je eksperimentisala Dženifer Lopez, ali i Penelope Kruz koja se podmladila za barem 10 godina zahvaljujući ovoj frizuri. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)