Zanimljivosti

IVA ŠTRLJIĆ ČESTITALA OSMI MART MUŠKARCIMA: Jednom porukom napravila je pometnju na mrežama! (FOTO)

Mnogi su najpre bili zbunjeni, a onda nisu mogli da sakriju oduševljenje

08.03.2024 15:26

IVA ŠTRLJIĆ ČESTITALA OSMI MART MUŠKARCIMA:  Jednom porukom napravila je pometnju na mrežama! (FOTO)
ATA Images

Glumica Iva Štrljić (45) je poznato lice sa malih ekrana. Iako je godinama gradila karijeru, čini se da je tek sada dobila uloge koje su je vinule u zvezde. Glumica je imala veći peh, budući da je decembra prošle godine na klinici za Ortopediju na Banjici operisana nakon što je polomila obe ruke. Iako priznaje da je ruke i dalje bole, uspešno se oporavila i vratila glumi koju najviše voli.

Iva je povodom Dana žena pozirala u haljini koja je pobrala sve simpatije njenih pratilaca. Iako je na sredini pete decenije, glumica je zgodna kao retko koja pripadnica njene generacije, a na izgledu bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe koleginice. Haljina za koju se opredelila imala je dubok dekolte, dok je u donjem delu bila lepršava i veoma kratka. Pastelnozeleni desen savršeno se uklopio uz bordo šare. 

 

 

Ono što je posebno interesantno je što je Iva upravo ovom fotografijom čestitala Osmi mart, ali ne damama, već muškarcima.

- Srećan Osmi mart i muškarcima. Onima koji podržavaju svoje dame i brinu njima, koji se raduju njihovim uspesima i koji su im snaga i radost na putu kroz život. Dobar tim, zajedništvo, najvažnije je i u tom timu, toj saradnji, najveća je moć - poručila je Štrljićeva.

U komentarima koji su osvanuli pored ove njene objave na Instagramu usledila je gomila zaljubljenih smajlija, srca i cveća, dok je jači pol zahvalio na čestitkama uz “Hvala, takođe”.

 

 

Iva je zbog velike slave i popularnosti oca Milana Štrljića dugo bila u njegovoj senci. Posle neuspelog braka sa Ivinom majkom Slavicom, sa kojom je dobio i sina Luku, Milan Štrljić je ljubav pronašao još devedesetih u hrvatskoj fizioterapeutkinji sa kojom je dobio još jednog sina. Mnogi su spekulisali da Iva i njen otac nisu u najboljim odnosima, ali daljina je pravi razlog njihovog neviđanja. Za razliku od tate koji se opredelio za život u Hrvatskoj, Iva se odlučila za život u glavnom gradu Srbije i često ističe da neizmerno voli Beograd.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)