Zanimljivosti

"MENE BI BIO BLAM DA SAM ŽENSKO": Mariju Veljković zbog rizičnog stajlinga napali na mrežama, ona nije htela da ćuti! (FOTO)

Atraktivna voditeljka uživa u sunčanim danima, a ne libi se i da odgovori na neprijateljske komentare.

07.03.2024 18:10

"MENE BI BIO BLAM DA SAM ŽENSKO": Mariju Veljković zbog rizičnog stajlinga napali na mrežama, ona nije htela da ćuti! (FOTO)
Tanjug / Dragan Kujundžić

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jankovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva često ne skida osmeh sa lica.

Poslednjom objavom dokazala je da prati modne trendove. Naime, Veljkovićeva je uspela da spoji trend za koji mnogi kažu da je i te kako rizičan i da nije svako u stanju da ga iznese na pravi način. Bele čarape i crne cipele u paru mnogi ne mogu da smisle, iako je ovaj trend plasirao još neprevaziđeni Majkl Džekson. Među mnogim Srpkinjama kombinacija belih čarapa i crnih sandala je nezamisliva. Ipak, obuća koju je Mare ponela je uveliko hit proleća 2024. godine. 

 

 

U pitanju su crne lakovane cipele ravnih potpetica, koje samo na prvi pogled podsećaju na baletanke i koje krase dva kaišića preko risa. Marija je obula duge crne svilene čarape, a preko njih kratke bele čarapice uz ovaj efektan par cipela. Ona se u susret lepim danima opredelila i za usku crnu haljinu, koja je bila u vidu rolke i mini dužine, a preko nje je obukla crveni kaput. Uz kaput je ponela i crvenu torbu, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce.

Pratiocima kojih na Instagramu broji više od 65.000 poslala je u opisu fotografije gomilu poljubaca, a komentari nisu izostali.

- Predivna Mare!

- Lepa Mare u čarapicama.

- Divna žena.

- Najlepša voditeljka!

 

 

Gomila zaljubljenih smajlija, srca i cveća je usledila u vidu komentara na njenom nalogu, ali uvek se nađu pojedinci koji vole da provociraju žene, i to mahom one sa javne scene. Toga nije pošteđena ni Marija Veljković. 

- Mene bi bilo blam da sam žensko - napisao je nepoznati autor .

Popularna voditeljka nije od onih koji brišu negativne komentare, a čak se oštro suprotstavila ovome.

- Sva sreća niste ili možda jeste? Nemate slike pa ne znamo, a ovako glupe komentare je verovatno lako ostavljati kad nemate niti ime, niti sliku. Srdačan pozdrav gospodine/ gospođo i vodite vi računa o svom životu i svojim blamovima - poručila je Marija.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vesna

08.03.2024 14:20

Žena ima ozbiljne probleme u glavi a trudi se da to sakrije. Toliko je opterećena fizičkim izgledom da se konstantno bavi time, i uporno priča da je debela a i ružna. Ona sama ne veruje u sebe. Nianjava,dosadna, antipatična, bez stila i ukusa. A da, ok je da je hvale, to je onda "iskreno" ?! A glumi parižanku zbog novog mekušca 🤣