Zanimljivosti

RONALDO MLATI PARE NA INSTAGRAMU: Lista poznatih koji zarađuju milione od samo jedne objave na mrežama! (FOTO)

Od Kristiana Ronalda do Selene Gomez, poznate ličnosti inkasiraju enormne svote novca samo na društvenim mrežama.

02.03.2024 12:20

RONALDO MLATI PARE NA INSTAGRAMU: Lista poznatih koji zarađuju milione od samo jedne objave na mrežama! (FOTO)
Foto:Starsport,Tanjug/Uprava Carina,Instagram,TheHollywoodCurtain/BACKGRID/BackgridUSA/Profimedia

Društvene mreže postale su deo svakodnevnog života. Mnoge poznate ličnosti zarađuju milione od samo jedne objave na Instagramu, a da ne moraju ni prstom da mrdnu. Zarada od Instagram objava među poznatim ličnostima je dokaz koliki je uticaj mreža na moderno reklamiranje. Brendovi su spremni da ulože ogromne sume novca kako bi njihovi proizvodi došli do što većeg broja ljudi. 

Na Instagram stranici Wealth koja prati biznis i tehnologiju i dešavanja na tim poljima a koju prati 9,5 miliona ljudi objavila je šokantne cifre koje zarađuju neki poznati samo što objave neku fotografiju na svom profilu i izreklamiraju određeni proizvod ili brend. Iako je to često prikriveno oglašavanje i nekada je teško "provaliti" da je po sredi reklama, poznate ličnosti i te kako naplaćuju svoje usluge, a evo i koliko.

Kloi Kardašijan

Ova starleta koju smo svi upoznali kroz rijaliti šou "U korak sa Kardašijanovima" od Instagram zarada i te kako lepo živi. Ona zarađuje 1.866. 000 dolara po jednoj objavi.

Tanjug/AP

 

 

Bijonse

Poznata pevačica koja je još pre 20 godina sve nas očarala svojim oblinama , temperamentom i vokalnim veštinama zarađuje 1.899.000 po reklami.

Foto: Tanjug/AP

 

Kim Kardašijan

Poznata američka starleta je kao i njena sestra Kloi stekla popularnost iz porodičnog rijalitija a onda je svoju slavu proširila pokretanjem svoje kolekcije odeće koja je privukla veliku pažnju. Prema navodima ove stranice Kardašijanova zarađuje 2.176. 000 dolara po Instagram objavi.

Richard Shotwell/Invision/AP

 

 

Arijana Grande

Simpatična i vrckava pevačica, koja niže uspehe u muzičkim vodama od reklamiranja pojedinih brendova zaradi i do 2. 264. 000 dolara.

 

 

Dvejn Džonson- Rock

Američki glumac, producent i profesionalni rvač, kao i preduzetnik, poznatiji kao Rok, od reklama na društvenim mrežama zarađuje 2. 326. 000 dolara.

Foto: YouTube/Printscreen

 

 

Kajli Džener

Kajli Džener je jedna od trenutno najmlađih milijarderki koja je stekla popularnost u rijalitiju Kardašijanovih i koja je izbacila svoju liniju šminke od koje zarađuje enormnu sumu novca, pored toga je aktivna i na društvenim mrežama, od svojih objava za neki brend ova bogatašica zarađuje 2. 386. 000 dolara.

FOTO: Profimedia

 

 

Selena Gomez

Poznatu američku pevačicu, glumicu i poducentkinju svi su zapamtili kao tinejdž zvezdu koja je nastupala kao velika muzička zvezda izuzetno rano i po njenoj vezi sa Džastinom Biberom koja je kasnije okončana. Pevačica od Instagram objava zarađuje 2. 558. 000 dolara.

instagram.com/selenagomez

 

Lionel Mesi

Iako mnogi vezuju reklame na Instagramu sa ženama i onima iz šou biznisa, pre svega glume i muzike, među njima su i sportisti. Od instagram objava argentinski fudbaler Lionel Mesi zarađuje 2. 597. 000 dolara po postu i on je po visini zarade od reklama na društvenim mrežama u samom vrhu odmah iza Kristijana Ronalda.

 

 

Kristijano Ronaldo

Portugalski fudbaler koji je na izmaku karijere a pre više od godinu dana je potpisao ugovor za tamošnji klub "Al Nasr" od objava na Instagramu zarađuje najviše i to čak 3. 234. 000 dolara po objavi. Čuveni fudbaler je rekorder ne samo po zaradi već i po broju pratilaca. Samo na Instagramu ima 623 miliona pratilaca!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)