Zanimljivosti

JELENA KARLEUŠA U NEKIM OD SVOJIH NAJSKUPLJIH MODNIH KOMBINACIJA: Haljine najpoznatijih svetskih brendova, a od cena može da vam se zavrti u glavi! (FOTO)

Pevačica je uvek imala istančan i sofisticiran ukus kada je u pitanju moda.

02.03.2024 09:40

JELENA KARLEUŠA U NEKIM OD SVOJIH NAJSKUPLJIH MODNIH KOMBINACIJA: Haljine najpoznatijih svetskih brendova, a od cena može da vam se zavrti u glavi! (FOTO)
instagram, ST/Dragan Kadic

Jelena Karleuša važi za jednu od najsmelijih estradnih ličnosti kada je oblačenje u pitanju i nije joj strano da eksperimentiše sa raznim stilovima, da spaja nespojive dizajnerske komade. Viđali smo je u najnebičnijim izdanjima, ali je svaku kombinaciju je iznela sa velikim samopouzdanjem i poput prave zvezde u šou biznisu.

Iako je u Srbiji često trpela ruganja i podsmehe zbog svoga stajlinga, upravo zbog toga se našla u američkim medijima u kojima su više puta analizirali da li je Kim Kardašijan prekopirala njen stil. Karleuša je decenijama pažljivo gradila svoj modni stil ne žaleći da za određeni komad garderobe da ogromnu sumu novca. 

Podsećamo, Karleuša je juče uz mnoge svetske zvezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode. Ona se na pisti ponela brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga. Pored nje na pisti su bile Georgine Rodriguez žena čuvenog fudbalera Ronalda, glumica Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Foto: Miloš Miletić

Jelena Karleuša na aktuelnoj Nedelji mode u Parizu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre nekoliko godina u medijima je odjeknula vest kako ju je na svom instagram profilu isprozivao poznati dizajner Stefano Gabana rekavši kako ona i njene tada male ćerke nose fejk kolekciju njegovog modnog brenda. Poznati kreator je preuzeo njenu fotografiju i podelio je na svoj profil napisavši srca i "MAMA, volim fejk".

To naravno nije bacilo senku na Karleušina sjajna i skupocena izdanja u kojima se i pre i nakon toga pojavljivala. Ona se pojavila ove nedelje na prestižnoj nedelji mode u Parizu a nas je inspirisala da zavirimo u njen ormar i proverimo koje sve odevne kombinacije krije JK u svom ormaru:

1. Karleuša se jednom prilikom pre nekoliko godina pojavila na koncertu koleginice Nataše Bekvalac u akvamarin haljini od mat spandeksa pripijena uz telo, koji je isticao njenu vitku figuru. Raskošnu kreaciju koju prati šlep koji je čini glamuroznom pevačica potpisuje brend Balensiaga i za nju je pevačica morala da iskešira 3.600 evra.

 

 

2. Na jednom od  rođendana svojih ćerki Jelena se pojavila u glamuroznoj beloj haljini za koju su u komentarima neki napisali da je kreacija Revenge dress, jedan od brendova čije je modele nosila i princeza Dajana. Cene ovih haljina su od 2.000 evra pa na gore.

 

 

3. Na promociji albuma Milice Pavlović  ponovo je pomerila granice. Za ovaj događaj Jelena je odabrala šešir i haljinicu koji su izgledali kao da su sašiveni od slamnatog džaka. Činjenica je da sve što pevačica nosi je papreno skupo i da je cena šešira 360 evra a haljinice 675.

 

 

4. Na nedelji mode 2018. Jeca se pojavila u šarenom kombinezonu sa motivom stripa, a kreaciju potpisuje Versaće.

 

 

 

5. Za jedan od svojih klupskih nastupa pevačica je odabrala tigrasti print, kreaciju brenda Dolče i Gabana čije haljine koštaju od 3.000 evra pa na više.

 

 

6. Pojavila se 2018. godine na Sarajevskom filmskom festivalu i uslikana je na jednom od svojih privatnih letova u Versaće haljini.

 

 

7. Na spektakularnoj manifestaciji MAC nagrada 2019 godine Jelena je ponela jarko crvenu galmuroznu haljini koju potpisuje Zigman, a čije haljine mogu sebi da priušte samo oni sa dubljim džepom.

 

 

Sve u svemu Jelena Karleuša u svom ormanu ima brojne vrlo skupe komade odeće, a procena je da njen orman i cipelarnik vredi kao jedan od skupljih stanova u centru Beograda. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)