Zanimljivosti

GLUMICA JE NA CRVENI TEPIH IZAŠLA SA KARTONSKOM TORBICOM U RUKAMA: Njeno objašnjenje je raznežilo javnost (VIDEO)

Hana Vadingam nosila je za nju najvredniji aksesoar.

28.02.2024 15:30

GLUMICA JE NA CRVENI TEPIH IZAŠLA SA KARTONSKOM TORBICOM U RUKAMA: Njeno objašnjenje je raznežilo javnost (VIDEO)
Profimedia

Na 30. po redu dodeli SAG nagrada glumačke zvezde prikazale su svoja najbolja izdanja. Lepotice iz šoubiznisa blistale su u kreacijama poznatih dizajnera, a mnoge od njih su po ko zna koji put ostavile publiku bez daha.

Ipak, najveću pažnju ove godine privukao je nesvakidašnji stajling britanske glumice i TV voditeljke Hane Vadingam.

Profimedia

Poznata glumica ostavlja bez teksta svojom lepotom i besprekornim stajlinzima

Ona je na sebi imala divnu svetlucavu bordo večernju haljinu koja je bila pun pogodak. Ali, ono što je privuklo posebnu pažnju je torbica koju je Hana ponela. Za razliku od njenih koleginica koje su se potrudile da prikažu skupe dizajnerske torbice, Hana je ponela onu od kartona. Nesvakidašnja i zasigurno unikatna torbica bila je obložena selotejpom i dekorisana bojama. Mnogi su se zapitali zašto je lepa Hana odlučila da ponese ovaj neobični aksesoar uz glamuroznu haljinu. Ubrzo je stiglo objašnjenje.

- Ovo je doprinos moje ćerke za moju večernju torbu, jer veče mora biti veselo. Pogledajte to, to je u neku ruku ručni rad. Ona ima devet godina i u kući je bilo nekog rezervnog kartona. Pogledajte te detalje boje duge, ovo je zaista jedna tako ljupka večernja torba - objasnila je glumica.

Hana je otrkila kako njena ćerka nije imala predstavu šta će ona obući, ali da je njena torba sa različitim bojama savršeni aksesoar koji se uklapa u svaki stajling. Na pitanje novinara koliko je torba stabilna, voditeljka je otkrila kako je "nestabilna poput njene majke", ali da sigurno drži više od prosečne torbe.

Snimak glumice sa kreacijom svoje ćerke privukao je pažnju na društvenoj mreži TikTok.

 

 

- Jaooo, kako briljantno... Ponosna mama! Mislim da ne mogu voleti više Hanu Vadingam.

- Njena ćerka će gledati ovo i osetiće se voljeno.

- Kao profesor umetnosti moram da kažem da je ovo neverovatno! Uglovi od kartona su uklopljeni savršeno.

- Ovo je možda do sada nešto najlepše što sam videla na crvenom tepihu.

- Ovako se podržavaju dečiji hobiji i ciljevi! Ona će jednog dana biti dizajner, samo gledajte - bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni prirodnošću britanske glumice i njenom odlukom da se na crvenom tepihu pojavi noseći torbicu od kartona. Mogla je, složili su se mnogi, da ponese aksesoar poznatih brendova poput Gučija koji vrede par hiljada dolara. Ali, Hana se odlučila za nešto što je njena ćerka svojeručno napravila i što za glumicu ima veliku emotivnu vrednost. Mnogi veruju da će Hanina naslednica krenuti maminim stopama i da će biti deo javne scene kad za to dođe vreme.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)