Zanimljivosti

KSENIJA KNEŽEVIĆ RASPALJUJE MAŠTU U KUPAĆEM I BUNDI: Mreže gore, a evo šta joj je poručila Teodora Džehverović! (FOTO)

Pevačica liniju dovela do savršenstva, pa se razgolitila.

27.02.2024 18:14

KSENIJA KNEŽEVIĆ RASPALJUJE MAŠTU U KUPAĆEM I BUNDI: Mreže gore, a evo šta joj je poručila Teodora Džehverović! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ksenija Knežević poznata je kao najatraktivniji deo sastava Hjurikejn, koji nas je svojevremeno predstavljao na Evroviziji. Njena dalja samostalna pevačka karijera nije nimalo slučajna, budući da je talenat nasledila od oca, crnogorskog pevača Nenada Kneževića Kneza.

Ponosnom tati često se obraćaju Ksenijini fanovi koji su oduševljeni njenim glasom, ali i stasom. Pevačica se ne libi da pokaže telo u punom sjaju još od kada je liniju dovela do savršenstva, a njena nedavna objava privukla je veliku medijsku pažnju. Ksenija se pojavila ni manje ni više već u kupaćem kostimu, preko kog je ogrnula bundu

Kupaći je bio u vidu topa i donjeg dela, dok je preko središnjeg dela išao neki vid prozirne tkanine, koji jedva da je prekrivao deo stomaka. Cela kombinacija bila je dopunjena kaiševima u boji zlata, dok je pevačica preko svega ognula masivnu crnu bundu i ponela elegantnu tašnu, brenda Versaći. Frizura je bila izraženog volumena, dok je i šminka bila jača, a od nakita je ponela retro minđuše u boji zlata. 

 

 

Objava je dobila više od 11.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ludilo! - prokomentarisala je koleginica Teodora Džehverović.

- Ovo je filmski, ali oni filmovi visoke klase totalno!

- Ista Kendis Svonepul. 

- Nije realno koliko si prekrasna.

- Kao boginja iz sedamdesetih.

- Od ovoga može da se umre!

- Koliko si samo zgodna! - pljuštlai su komplimenti u odeljku za komentare.

 

 

Podsećamo da Ksenija nije bila zadovoljna svojim izgledom, zbog čega je odlučila da počne redovno da trenira i da promeni način ishrane. 

- Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi da ne mogu dalje ovako, jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem. Onda sam krenula u teretanu i rekla “sve se može”! Bilo mi je teško u početku, ali uspela sam, moraš da se odrekneš hrane, ne večeram ništa - otkrila je popularna pevačica svojevremeno za medije, a rezultati, kao što se može primetiti, nisu izostali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)