Zanimljivosti

VESNA DEDIĆ NA MALDIVIMA PONELA EGZOTIČNU HALJINU NA GOLO TELO: Dekolte na izvol'te, a mreže izgorele! (FOTO)

Voditeljka je otišla na zasluženi odmor kako bi "napunila baterije".

20.02.2024 17:51

VESNA DEDIĆ NA MALDIVIMA PONELA EGZOTIČNU HALJINU NA GOLO TELO: Dekolte na izvol'te, a mreže izgorele! (FOTO)
ATA Images

Novinarka, spisateljica i voditeljka kultne emisije “Balkanskom ulicom” koja se emituje na televiziji Blic, Vesna Dedić (56), važi za damu od stila, a gde god se ona pojavi svi objektivi fotoreportera se usmere u njenom pravcu. Budući da mnogo radi, a pritom je i mama devojčice Lenke, Vesna je otišla na Maldive kako bi napunila baterije pred promociju knjige u Crnoj Gori. Ona je objavila fotografije na kojima je bez trunke šminke, ali je lice sakrila velikim tamnim naočarima za sunce. Kosu je vezala u rep dok je trčarala obalom.

Na sebi je imala letnju haljinu na bretele u sedefasto-srebrnoj boji sa krem šarama. Kreacija je bila dužine ispod kolena, sa duboko otvorenim leđima, a primetno je bilo da zgodna voditeljka ispod nje nije imala kupaći. Niko nije mogao da ne primeti bujno Vesnino poprsje i dekolte koji je bio u prvom planu. Haljina se presijavala na suncu, dok je sijala i Vesna, a malo je reći da su Dedićkini fanovi kojih ima čak 98.000 bili oduševljeni ovim fotografijama.

 

 

Fotografije su u trenu dobile više hiljada sviđanja, a komentari su se nizali jedan za drugim.

- Prelepa!

- Lepa žena, dobar čovek, kvalitetan i maštovit pisac.

- Ženo, prelepa si!

- Samo napred, prezgodna lepoto.

- Prelepa leđa, prelepa kosa, prava dama.

- Kao gorska vila!

- Goriš! - pisali su joj obožavaoci ispod fotografija na Instagramu.

 

 

Dedićeva često ističe da lepota bez pokrića ne znači puno.

- Kao mlada nikada nisam razmišljala koliko sam lepa. Kod nas je bilo važno koliko si pametna, školovana, šarmantna, koliko si pristojna. Niko iz moje generacije nije razmišljao o lepoti. Danas ono što se plasira u medijima je samo jedna slika koja trenutno u Srbiji postoji i zaista nemam ništa protiv nje. Međutim, ja sam žena iz nekog prošlog vremena gde se nikada nije pričalo, recimo: "Vidiš, ona je lepa". To nije nikada išlo tako, uvek bi glasilo: "Lepa i svira klavir, lepa i govori tri jezika, lepa i bavi se tim i tim sportom", lepota kao lepota bez ostalih karakteristika duha tada zaista nije imala neku vrednost - objasnila je Dedićeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)