Zanimljivosti

MIRA ŠKORIĆ U HALJINI KOJU BI OBUKLE SAMO NAJHRABRIJE: Društvene mreže se usijale, pohvalila je i Karleuša! (FOTO+VIDEO)

Pevačica i dalje privlači pažnju kako glasom, tako i stasom.

20.02.2024 12:10

MIRA ŠKORIĆ U HALJINI KOJU BI OBUKLE SAMO NAJHRABRIJE: Društvene mreže se usijale, pohvalila je i Karleuša! (FOTO+VIDEO)
Instagram-printscreen-miraskoric

Pevačica Mira Škorić  53) već decenijama je na muzičkoj sceni i koliko voli da eksperimentiše muzičkim stilovima, još je spremnija da to čini kad je reč o stajlingu. Njena koleginica Dragana Mirković pozvala ju je da gostuje na koncertu u Areni. Mira je na drugom Draganinom koncertu otpevala pesmu "Ne računaj na mene", koje je svojevremeno izvela u duetu sa Cecom Ražnatović.

Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Mira izgleda kao da je 20 godina mlađa. Iako je mnogi optužuju da preterano obrađuje fotografije u fotošopu, ovoga puta ostali su bez komentara. Snimak iz Arene pokazao je kakvim zavidnim telom Mira raspolaže i da joj na liniji mogu samo pozavideti i upola mlađe dame.

 

 

Mira je pažljivo odabrala kreaciju za nastup na koncertu. U pitanju je haljina koju potpisuje Bata Spasojević, a koja nosi njegov jedinstveni pečat. Kreacija je u vidu rolke, prati liniju tela, otkriva leđa i pada skroz do zemlje. Posebno je efektan duži šlep, potpuno u maniru crvenog tepiha.

Pevačica je iz crnki odavno prešla u red brineta, a kosa joj je bila stilizovana u vidu talasa i padala samo sa jedne strane. Mira je ponela i autentičan prsten i minđušu, a zbog scenskog nastupa odlučila se za jaču šminku. "Glavna uloga" pripala je crvenom karminu. Ono što nikome nije promaklo je da Mira i sredinom šeste decenije pleni kako glasom, tako i vitkim stasom i da nema ni gram viška. 

- Hvala za fenomenalnu energiju i snagu koju mi dajete - poručila je ona fanovima.

 

 

Fotografije i snimci su u rekordnom roku dobili na hiljade sviđanja, a čestitale su joj mnoge kolege. Gomilu emotikona u vidu vatrica i srca poslala joj je, između ostalih, glumica Lidija Vukićević, kao i pevačica Ana Sević.

- Ludilo! - poručila joj je pevačica Jelena Karleuša.

- Sijaš, gospođice!

- Odlično izgledaš!

- Kao milion dolara! - samo su neki od komentara ispod ovog Mirinog modnog izdanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)