Zanimljivosti

PROVOKATIVNA POZA SUPRUGE NIKOLE RAĐENA: Milica kao Šeron Stoun u "Niskim strastima" komentari se samo nižu! (FOTO)

Milica Rađen u provokativnom izdanju je zapalila društvene mreže.

19.02.2024 12:55

PROVOKATIVNA POZA SUPRUGE NIKOLE RAĐENA: Milica kao Šeron Stoun u "Niskim strastima" komentari se samo nižu! (FOTO)
Instagram/_milica_ristic

Pevačica Milica Rađen, supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, prvi put se ostvarila u ulozi majke pre nepunih godinu dana. Ona sitno broji do prvog rođendana sina Alekseja, a u rekrodnom roku je figuru dovela do savršenstva. Pevačica je zavodljivu liniju pokazala i nedavnom fotografijom. Naime, ona je pozirala u beloj haljini neobičnog kroja. Haljina je bila kratka, ali je imala proreze u predelu struka. Milica ju je ponela uz duge crne čizme od lateksa koje su dosezale do polovine butina. 

Rađenova je sedela prekrštenih nogu, dok su pojedini smatrali da je upravo ta poza pokaza i previše. Dugu, gustu crnu kosu pustila je da opušteno pada preko ramena, dok je od šminke bilo očigledno da su istaknute oči. 

- U životu dobiješ ono što imaš hrabrosti da tražiš - motivaciono je poručila ona na Instagramu.

 

 

Podsećamo, Nikola i Milica izgovorili su sudbonosno "da" 28. decembra 2022. godine u Hramu Svetog Save u Beogradu, a to su i proslavili na jednom beogradskom splavu, iako je pevačica bila u poodmakloj trudnoći. Nikola Rađen iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke. 

Usledila je salva pohvala za izgled i to na raznim jezicima, što znači da Rađenova ima među 30.000 pratilaca i one koje su stranog porekla.

- Vau, prelepa.

- Fascinantno!

- E ovo je prava lepotica!

- Savršena.

- Preslatka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)