Zanimljivosti

SVAKU NOĆ SPAVA SA PEPELOM UGINULOG MAČKA: Glumica šokirala javnost intimnim priznanjem (FOTO)

Svoju bolu podnosi na veoma neobičan.

05.12.2023 13:20

SVAKU NOĆ SPAVA SA PEPELOM UGINULOG MAČKA: Glumica šokirala javnost intimnim priznanjem (FOTO)
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Glumica Kejt Bekinsejl nedavno je otkrila da i dalje tuguje za svojim mačkom Klivom, koji je uginuo u junu kada je imao 19 godina. Ona je priznala da svaku noć spava s njegovim pepelom, što je izazvalo različite reakcije javnosti. 

Kejt je otkrila da je njen mačak bio deo njenog života još od malih nogu, te da je sa njim imala posebnu emotivnu vezu. Njihova bliskost bila je tolika da je glumica svake godine uređivala Kliva tematski za Božić i Noć veštica, a često su imali i usklađene modne kombinacije. Ova posebna veza među njima dodatno naglašava koliko je gubitak mačka teško pao glumici.

 

 

Bekinsejl je takođe podelila sa fanovima da je bila skrhana kada je saznala da je njen ljubimac uginio, te da je njen dom sada ispunjen tugom. Izrazila je svoju tugu na društvenim mrežama, gde je redovno obaveštavala svojih 5.6 miliona pratilaca o ludorijama svog sivo-belog Persijanca. Takođe je objavila niz fotografija sa stvarima i ljudima koji su je utešili i popravili joj raspoloženje, uključujući i fotografiju portreta Kliva okruženog svećama.

 

Kejt je jedna od najuspešnijih holivudskih glumica, ali je prošlo 11 godina od kada se poslednji put pojavila u rimejku filma "Total Recall", koji je zaradio više od 100 miliona dolara.

Dve godine za redom osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Britanskim nacionalnim filmskim nagradama. Međutim, nijedan od ovih filmova nije zaradio mnogo novca na blagajnama. Drama "Farming" je 2021. zaradila 90.000 dolara, "Jolt" prošle godine 238.000 dolara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)