Zanimljivosti

NAJPOPULARNIJA INDIJSKA GLUMICA OTVORENO O USPEŠNOM BRAKU: "Ugledajte se na starije parove i naučićete šta je večna ljubav!" (FOTO)

Dipika Padukone je istakla da je strpljenje uvek na prvom mestu.

15.08.2023 10:00

NAJPOPULARNIJA INDIJSKA GLUMICA OTVORENO O USPEŠNOM BRAKU:  "Ugledajte se na starije parove i naučićete šta je večna ljubav!" (FOTO)
Tanjug/AP

Nedavno je najpopularnija indijska glumica Dipika Padukone, podelila sa javnošću svoje stavove po pitanju uspešnog braka. Ona je u bračnom odnosu sa Ranvirom Singom još od 2018. godine i njih dvoje su jedan od najpopularnijih i najstabilnijih parova u Bolivudu. Dipika je istakla kako je strpljenje važno u odnosima i rekla je kako parovi treba da uče od starijih.

Čuvena glumica je bila u vezi sa sadašnjim suprugom šest godina pre nego su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Važe za izuzetno skladan par, a venčali su se 14. novembra 2018. godine na italijanskom jezeru Komo. Bračni par je glumio zajedno u nekim filmskim ostvarenjima poput "Padamavat", "Bajirao mastani", "Golio Ki Raslela Ram- Lela 83" i "Finding Fani", prenosi Hindustantajms.

 

 

Ona je za časopis "Tajm" otkrila neke detalje iz svog bračnog života, poručivši da je brak nešto sasvim drugo od onoga što viđamo na filmovima.

- Mislim da svi odrastamo pod uticajem filmova, veza i brakova oko nas. Međutim, ključno je da shvatite da ničiji put nije isti zato gradite svoju priču potpuno samostalno - rekla je glumica. 

Uporedivši sebe, u šali, sa ljubavnim guruom, glumica je rekla da oseća da danas parovima nedostaje strpljenje i da je to nešto što svi možemo da naučimo od roditelja i starijih generacija. Naglasila je da je pored strpljenja poštovanje takođe jedan od ključnih faktora za uspešan brak. 

Indijska glumica se nedavno pojavila na naslovnoj strani časopisa "Tajm" kao globalna zvezda govoreći o odnosu sa svojim suprugom Ranvirom Singom. Ona je u intervjuu nazvana "najpopularnijom glumicom u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu".  

 

 

Glumica je nedavno podelila i zanimljiv citat na Instagramu u kojem poziva sve da se udaju za svog najboljeg prijatelja.

- Udajte se za najboljeg prijatelja i ne kažem to tek tako, jer je prijateljstvo ključno. Ako se razumete baš kao prijatelji onda je to pun pogodak. Pronađite nekoga sa kim možete da se smejete do kraja života i to onako od srca, da vas zaboli stomak, to je najvažnije - rekla je Padukone.

Dipika je inače rođena u Kopenhagenu u Danskoj, a odrasla je u Bangaloru, a ćerka je badmintoniste Prakaša Padukonea. Nekada je igrala badminton na nacionalnom nivou do svoje 13. godine. Jedna je od najvećih i najtraženijih glumaca u Bolivudu a ostavila je najviše traga u hindi filmskoj industriji i romantičnim komedijama.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)