Zanimljivosti

GLUMICA PROGOVORILA O RAĐANJU DECE: Ove reči moraju upamtiti sve žene! (FOTO)

Hali Beri je uputila apel ženama da ne moraju da robuju starim ideologijama i da rade nešto jer se to od njih očekuje.

12.08.2023 20:00

GLUMICA PROGOVORILA O RAĐANJU DECE: Ove reči moraju upamtiti sve žene! (FOTO)
shutterstock.com

Hali Beri je poznata kao uspešna i lepa glumica. Iako se o njenim glumačkim podvizima dosta zna, odlučila je da progovori o privatnim temema, pa je tako u intervjuu za magazin "Žensko zdravlje" bila iskrena u vezi sa društvenim očekivanjima da žene postanu majke do određenog uzrasta.

Glumica je otvoreno govorila o ovoj temi, podelivši neke savete ženama koje se osećaju pod tenzijom zbog pritiska društva. 

- Konačno shvatam da je ono što imam da kažem dragoceno čak ako se niko drugi ne slaže- rekla je ona Hale.

Ona poručuje ženama da budu to što jesu gde god da su. Naročito kada se govori o ženama u srednjim tridesetim, ona savetuje da ne budu zaglavljene u "ideji da imaju decu do određenih godina", prenosi Instajl.

- Vi odlučujete. A ako želite da imate decu, ne morate da budete definisane onim starim ideologijama da je to nešto što morate da uradite. Uradite to ako želite, jer se odričete ličnog života da biste stvorile te druge živote. A možda niste žena koja to želi - dodala je Beri.

Njeni komentari sežu iz njenog ličnog iskustva kada je u martu 2008. godne dobila ćerku Nahlu Arijelu Obri sa bivšim supugom Gabrijelom Obrijem pre nego je dočekala svog sina Macea Roberta Martineza iz braka sa tadašnjim suprugom Olivijeom Martinezom 2013. godine. Takođe, njeni saveti dolaze samo nekoliko dana pošto je otvorila dušu za "Žensko zdravlje" gde je otkrila da se sa 56. godina oseća kao "najbolja", čak i usred menopauze

- Sada sam najbolja sebi kada sam napunila 56 godina. Imam najviše da ponudim. Nemam praznih mesta za davanje. Osporavam sve što sam mislila da znam za menopauzu - dodala je ona.

Glumica je objasnila da takođe nema mesta komentarima poput "tvoj život je gotov", "za jednokratnu upotrebu si", "trebalo bi da se povučeš" i slično. Najvažnija stvar u vezi sa posedovanjem kako je ona rekla se*sualnosti kao žene je "prihvatanje stanice na kojoj se nalazimo".

Ona je otkrila da, kada su tabu teme u pitanju, treba biti iskren i ženama treba dati priliku da pričaju o stvarima za koje bi trebalo da budu otvorene.

Glumica je inače poznata kako deli na svom profilu na Instagramu fotografije prirodnog izgleda i kako uživa u prirodi, vežbanju i druženju sa ljubimcima. Iako gazi šestu deceniju, glumica izgleda bolje nego ikad i očigledno je za to zaslužno to što je zavolela sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)