Zanimljivosti

KRISI TAJGEN I DŽON LEDŽEND DOBILI ČETVRTO DETE: Manekenka nikad iskrenija o problemima u trudnoći, a neke činjenice će vas šokirati!

Težak period je iza poznatog para.

29.06.2023 09:19

KRISI TAJGEN I DŽON LEDŽEND DOBILI ČETVRTO DETE: Manekenka nikad iskrenija o problemima u trudnoći, a neke činjenice će vas šokirati!
Prntscrn/YouTube/Vogue

Krisi Tajgen i Džon Ledžend dobili su četvrto dete. Sinu su dali ime Vren Aleksandar Stivens, koji je srednje ime dobio po surogat majci Aleksandri, a rođen je 19. juna 2023. godine. 

Poznati par je pre pet meseci dobio ćerku Esti, a već imaju ćerku Lunu (7) i sina Majlsa (4), a ova srećna vest stigla je gotovo dve godine nakon što su Krisi i Džon izgubili sina Džeka kada je ona bila u 20. nedelji trudnoće i otkrila je da je uzrok bio pobačaj.

Poznati supružnici su vest o proširenju porodice saopštili na Instagramu. Tejgen je podelila fotografije njihovog novorođenog sina u svom postu i ispričala priču o njegovom rođenju, takođe pominjući radost njene porodice zbog rođenja Esti, dok se i dalje oporavljala od gubitka bebe 2020. godiine.

- Oduvek sam želela četvoro dece. Nakon što sam izgubila Džeka, nisam mislila da ću moći ponovo da zatrudnim, ali bilo je jasno da su ljudi u mom okruženju želeli da budu sigurni da neću ponovo proći kroz istu bol - rekla je Kris. 

U 2021. godini, obratili smo se agenciji za surogat majke, a u našem prvom razgovoru smo čak i razmišljali da možda imamo dva surogata odjednom, koji bi nam doneli zdravu devojčicu i dečaka, nešto kao blizance - rekla je Krisi.

Bez obzira na veliki gubitak ona je ipak želela da još jednom proba da rodi dete.

- U nekom trenutku, dok smo bili još u početnoj fazi na tom putu za surogat majku, vratila sam se sa terapije i rekla Džonu da želim da barem još jednom nosim bebu. Ako ne uspe, bićemo u redu, već smo videli najgore što možemo. Obećala sam da ću biti dobro šta god da se desi. Sećam se i da sam rekla da ne mogu da nastavim kroz život i da se pitam da li je trebalo opet da probam - kaže ona.

Tada su ponovo počeli borbu za potomstvo.

- Počeli smo proces vantelesne oplodnje, isti proces koji nam je dao naše divne Lunu i Majlsa. Napravili smo nove embrione, odradili proceduru i bili smo presrećni kada smo saznali da je uspelo, bila sam trudna sa Esti - rekla je Krisi.

 

- Negde u to vreme, upoznali smo neverovatnu, pažljivu surogat maju što nismo mogli ni da zamislimo, našu  Aleksandru. Znala sam da je ona za nas od trenutka kada smo prvi put pričali sa njom. Želela sam da budem njena prijateljica, da se naša deca igraju, da idemo na večere, da držim glavu na njenom trudničkom stomaku i čujem kako se beba pomera. Želela sam da budu u našem životu dok god vreme to dozvoli - kaže Krisi.

Nažalost, ni to što su našli sjajnu surogat majku nije bila garancija da će sve ići kako treba.

- Prvi embrion koji smo probali sa Aleks nije uspeo i nikad neću zaboraviti koliko se ona borila da se spremi za drugi pokušaj. Žrtvovala je svoje telo, prošla kroz brojne operacije, a njeno mentalno stanje ne smem da spominjem, mogli smo samo da zamislimo kako se oseća - rekla je ona. 

 

 

Ipak nisu odustali, želali su da budu uporni.

- Nismo hteli da brzamo, želeli smo da budemo strpljivi. Uživala sam u trudnoći na drugačiji način nego bilo ko drugi. Kako smo se bližili sigurnoj zoni trudnoće, saznali smo da je Aleksandra ostala trudna sa našim dečakom - rekla je Krisi. 

 

Krisi je tada otkrila i kada je Džonov i njen sin donet na svet.

- Samo nekoliko minuta pre ponoći 19. juna, svedočila sam tome da je prelepa žena, moja prijateljica, moj surogat, rodila dete u malo haosa, ali sa punom snagom i radošću. Želimo da ti se zahvalimo na ovom neverovatnom daru Aleksandra. Presrećni smo što možemo da kažemo svetu da je naš sin stigao, sa imenom koje će zauvek biti vezano za tebe - Vren Aleksandar Stivens. Naša kuća i naša srca su zvanično puna. Poruka našem Džeku je da znamo da su anđeoski poljupci došli od njega - zaključila je Krisi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)