Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O MATURSKOJ HALJINI ĆERKE ČEDE JOVANOVIĆA: Jedan detalj koji nikome nije promakao oduzima dah! (FOTO)

Lepa Jana Hart obeležila je kraj srednje škole velikom proslavom u jednom poznatom beogradskom hotelu.

25.06.2023 17:05

SVI PRIČAJU O MATURSKOJ HALJINI ĆERKE ČEDE JOVANOVIĆA: Jedan detalj koji nikome nije promakao oduzima dah! (FOTO)
instagram.com/janahartt

Lider Liberalno demokratske stranke, Čedomir Jovanović, često je isticao kako je u životu najponosniji na svoju veliku porodicu koju je zasnovao sa suprugom Jelenom. Poznati supružnici imaju četvoro dece - Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

instagram.com/cedomirjovanovic

Čeda i Jelena Jovanović

Najstarija političareva naslednica, Jana Hart, završila je srednju školu i to proslavila s drugarima na maturskoj večeri u jednom poznatom beogradskom hotelu. Na svom Instagram profilu podelila je kadrove s proslave, a svi su komentarisali kako je izrasla u pravu lepoticu.

Jana je za maturu odabrala usku crnu haljinu s dubokim prorezom. Kako je atletsku građu nasledila od svoje majke, taj model joj je stajao kao saliven. Kao detalj odabrala je svilene rukavice koje su dosezale skoro do ramena, a celu kombinaciju upotpunila je i efektnom ogrlicom. Visoke zlatne potpetice dodatno su akcentovale njen manekenski izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝒿𝒽 (@janahartt_)

Janini prijatelji bili su oduševljeni njenim stajligom, a to potvrđuju i brojni lajkovi i komentari koje je dobila na društvenim mrežama. Svi su se složili da je nasledila najlepše i od oca i od majke, te da bi mogla da razmisli o tome da se upusti i u menekenske vode ili modeling.

Podsetimo, Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena zajedno su dvadeset godina. Ona je bila deo njegove stranke i privukla ga je zanimljivim odgovorima koje je imala u formularu prilikom učlanjivanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)