Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA KAKVE INTIMNE ODNOSE IMA: Snimak poznate voditeljke izazvao salve reakcija! (VIDEO/FOTO)

Popularna voditeljka odlučila je da otkrije šta je to što razlikuje njene sadašnje odnose od svih prethodnih kada je bila u mlađim godinama.

01.04.2023 14:05

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA KAKVE INTIMNE ODNOSE IMA: Snimak poznate voditeljke izazvao salve reakcija! (VIDEO/FOTO)
Instagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković ( 49) poznata je po emisiji "Magazin in" koju uspešno vodi na televiziji Pink poslednje dve decenije. Ona ima sina Strahinju koga je dobila u braku sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom. Osim toga, godinu 2020. Marinkovićeva će pamtiti kao jednu od najtežih u životu. Početkom te godine objavila je da se rastala od supruga Aleksandra nakon 15 godina zajedničkog života. Sredinom iste godine izgubila je veliki oslonac u životu - iznenada joj je preminuo otac za kog je bila veoma vezana. Takođe, krajem te iste godine medijima je odjeknula vest da su Sanja i voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, nekadašnje nerazdvojne prijateljice, završile dugogodišnje prijateljstvo.

Sada se, međutim, čini kako Sanja uživa u životu punim plućima, što se vidi na snimcima koje redovno objavljuje na Instagramu. Ona izgleda kao da i posle 20 godina televizijske karijere nije ostarila ni dan, a mnogi smatraju da izgleda još bolje na pragu pedesete. Ovog puta ona je objavila i šta je to što nikada ne treba da objašnjavamo drugima, a jedna stavka izazvala je mnogo polemike.

Marinkovićeva se na snimku pojavljuje u pink roze kompletu koji je visokog sjaja i deluje kao da je u pitanju saten. Ona je uz veoma kreativnu odevnu kombinaciju dodala i zlatne sandale visokih potpetica, naočare za sunce, dok rever sakoa upotpunjuje ogromni broš u vidu crnog cveta. Sanja je vidno našminkana i ima frizuru u vidu talasa, dok se pored nje može videti i mali crni šešir.

- Šta zrela žena ne bi trebalo nikada nikome da objašnjava: 1. svoj bračni status; 2. zašto ujutru umesto kafe naruči rakiju ili džin-tonik; 3. zašto se ujutru obukla ovako glamurozno i doterano, a uveče pak zašto je izašla totalno bez šminke i frizure; 4. ne treba da objašnjava da li želi da ima se*s; 5. zašto više ne treba da se menja zbog partnera i samo odgovara "može"; 6. ne treba da obrazlaže svoje mišljenje - rekla je ona u snimku.

Ubrzo je dodatno pojasnila na šta je mislila. 

- Svi imamo pravo na izbor i većina naših odluka, da ne kažem sve, nisu za diskusiju znatiželjne okoline! Znamo da je postao manir da drugi znaju šta je najbolje za nas, a ne mi koji smo legitimni vlasnici sopstvenog života. Možda sledeći put treba svima da naglasimo da postoje stvari koje žene nikada ne treba da objašnjavaju drugima. Šta biste vi dodali na moju listu izbora? - upitala je Marinkovićeva pratioce.

- Moja baba, pokoj joj duši, znala je da kaze: "Ne veruj muškarcu ni da golom gu*icom sedne na šporet, pa da ti se zakune!" Žena nikad ništa ne mora da objašnjava, osim sebi, a ponekad i sebi ima pravo ostati dužna neka objašnjenja -

- Sanja, bolja si riba sada nego pre 20 godina!! -

- Nijedna žena ne treba da veruje muškaracu, dok ne proceni kakav je čovek, da li je iskreno voli ili želi da je vara sa ljubavnicom! -

- Kraljica, lepotica, najbolja voditeljka -

- Top si mačka Sanjice! -

- Pogotovo ne treba da objašnjava kad i sa kim želi se*s! - ređale su se reakcije. 

Sanja se u prethodnom video snimku osvrnula i na konkretnu temu se*sa obajasnivši da je on u četrdesetim, pedesetim i čak šezdesetim godinama mnogo bolji u odnosu na onaj u dvadesetim, budući da tada žene ni ne znaju šta žele i samo rade ono što muškarac želi.

- Pored fantastičnog se*sa koji je sa 40 i 50 neuporedivo bolji nego onaj sa 20, i to nisu samo moja iskustva već su činjenice, mnogo je kvalitetnije zabavljanje sa muškarcem, evo i zašto: Ne očekujete da vas u startu ženi, tačnije, nemate apsolutno nikakva očekivanja u pogledu veze; 2. Već ste se ostvarile u ulozi majke, pa ne morate da razmišljate šta ćete ako zatrudnite ili da li zaista želite decu baš sa njim; 3. Sa partnerom provodite veoma kvalitetno vreme, recimo možete da krenete na neki novi hobi sa njim ili da razgovarate o krajnje ozbiljnim temama; 4. Se*s je fantastičan! - zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)