Zanimljivosti

PEVAČICA IMALA ODNOS S OBOŽAVATELJEM NA BINI! Publika u šoku posmatrala šta se dešava, povrh svega to je bila žena! (FOTO/VIDEO)

Brazilska pevačica MC Pipokina ne prestaje da zaprepašćuje čak i svoje najvernije fanove!

22.03.2023 18:01

PEVAČICA IMALA ODNOS S OBOŽAVATELJEM NA BINI! Publika u šoku posmatrala šta se dešava, povrh svega to je bila žena! (FOTO/VIDEO)
Instagram-pihrainha

Mlada Brazilska pevačica MC Pipokina (24) čini se da se ne libi da iz skandala ulazi u nov skandal. Njeno pravo ime je Dorot Helena de Susa Alves, a najnoviji skandal čiji je ponovo ona glavni akter, je što je imala ni manje ni više već oralni sek*s nasred bine na kojoj je nastupala pred hiljadama ljudi. Naime, ta devojka je 5. marta dozvolila obožavateljki da se popne gola na binu i oralno je zadovoljava tokom nastupa. Ne zna se da li je do samog čina oralnog seksa zaista i došlo ili je samo simulirana ta situacija, tek snimci tog vatrenog trenutka i dalje kruže na Tviteru, a zapanjujući skandal preneli su i svi svetski mediji. 

To dokazuje i činjenica da Pipokinu trenutno prati više od 3 miliona ljudi na Instagramu, na platformi na kojoj se hvali da nastupa u punim klubovima i salama. Posle simulitranja scena oralnog se*sa ili užitka koji se zaista i desio, pevačica je obožavateljki zahvalila strasnim poljupcem.

Svetski mediji još pokušavaju da odgonetnu da li je to bio unapred dogovoren čin kako bi pevačica skrenula pažnju da ima profil na OnlyFans platformi i tako privuče što veći broj pratilaca. Ona se, pak, kasnije nevešto pravdala da zapravo javnost nije nju u tom činu najbolje shvatila. 

- Prvo želim da se izvinim svima vama. Bila sam pogrešno shvaćena zbog onoga što sam rekla. Ako su se pojedini osetili nelagodno zaista se izvinjavam. Trpela sam mnoge napade koji su dolazili od strane medija. Dakle, u žaru emocija, rekla sam i uradila neke stvari. Međutim ni u jednom trenutku nisam želela da uvredim nikoga, pogotovo ne školstvo, učitelje i nastavnike. Nisam tako mislila. To je to - obrazložila je MC Pipokina, a preneo Dejli star.

 

 

Pevačica ne prestaje sa negativnim publicitetom, pa je u tom dohu i pre nekoliko dana na platformi OnlyFans objavila video zbog kog bi mogla da završi u velikim problemima sa zakonom. Na snimku ona leži sa svoje dve mačke kojima je dozvolila da joj ližu grudi. Predstavnik civilne policije brazilske države Parana video je nazvao "zlostavljanjem životinja" i nazvao ideju "krajnje odvratnom".

- Ona za to mora da odgovara. Zahtevam nultu toleranciju prema onima koji se bave zoofilijom - rekao je šef lokalne policije, pa izgleda da će mlada pevačica ipak morati da porazmisli pre novih bizarnosti koje joj padnu napamet, a od kojih je jedna u nizu i ona gde pozira oskudno obučena sa cuclom u ustima glumeći novorođenče.

Brojni pratioci su osudili takvo ponašanje pevačice koja je po njihovim rečima "prevršila svaku meru normalnog ponašanja".

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)