Zanimljivosti

OPTUŽEN JE ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Šokantna svedočenja devojaka kojima je glumac uništio život, evo šta se sa njim danas dešava (FOTO)

Armi Hamer bio je zvezda kome su predviđali blistavu budućnosti dok nisu otkrivene njegove mračne tajne.

14.03.2023 20:01

OPTUŽEN JE ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Šokantna svedočenja devojaka kojima je glumac uništio život, evo šta se sa njim danas dešava (FOTO)
Profimedia

Glumac Armi Harmer strpljivo je gradio svoj put do zvezda. Lepotom i šarmom uspeo je u tome da ga cela filmska javnost zavoli. Delovao je gotovo kao prototip princa iz bajke. Žene su ga obožavale, dok se on predstavljao kao idealan suprug i kolega.

Međutim, svoju mračnu stranu ličnosti nije dugo uspeo da obuzda. Čini se da mu je slava i pritisak koji sa njom dolazi samo bio okidač da popusti sve kočnice koje je do tada imao. Američki novinari otkrili su kako Hamer voli nešto grublji se*s, a čini se da je to otkriće bilo samo vrh ledenog brega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @armasha2023

 

Glumac je svoju devijantnu stranu počeo da ispoljava bez zadrške. Pronalazi je devojke na društvenim mrežama, udvarao im se, slao im poruke o svojim fantazijama. Neke od njih su lakomisleno upale u zamku ovog šarmantnog zavodnika i to ih je mnogo koštalo. 

Sve je počelo još 2017. godine kada ga je bivša devojka optužila za silovanje. Ona je javno na konferenciji za medije progovorila o gnusnim stvarima koje joj je Harmer radio dok je imala samo 20 godina. Nakon ovog skandala glumca je ostavila supruga Elizabet Čejmbers.Međutim, ispovest nesrećne devojke ispostaviće se kao pokretač lavine i otkriće brojnih glumčevih nastranih zlodela koje je činio brojnim devojkama. U dokumentarcu "House of Hammer"  prikazana su uznemirujuća svedočenja devojaka nad kojim se glumac iživljavao. Dokumentarac sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera. U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda.

 

 

Ovaj skandal duboko je potresao Holivud.Armi je već duže vreme uključen u krivičnu istragu zbog navodnog silovanja, što izgleda nikuda ne vodi. On je negirao da je silovao bilo koga, ali je priznao da je bio emocionalno zlostavljan prema ženama sa kojima je bio dotičući se svih njegovih procurelih poruka u kojima je opisao užasne fantazije i oslanjao se na kanibalističke fetiše.

 

 

Hamer je izjavio da su njegove radnje počinjene u kontekstu onoga što je opisao kao "vrtlog putovanja i se*sa, droge i velikih emocija".

Glumac je opisao način na koji se opisao prema ženama, rekavši da „čim završim, samo bih ih ostavio i prešao na sledeću ženu, ostavljajući tu ženu da se oseća napušteno ili iskorišćeno. Takođe izjavio da ga je sa 13 godina se*sualno zlostavljao pastor mladih, što je dovelo do njegovog interesovanja za BDSM.

Hamer je negirao bilo kakvo krivično delo tokom intervjua i izrazio je da su svi njegovi prethodni seksualni susreti bili sporazumni, iako je primetio da je „dinamika moći bila isključena“ u pogledu njegovih različitih veza. Glumac je nastavio da se priseća da je, nakon što su optužbe o njegovom ponašanju iznete u javnost, počeo da doživljava samoubilačke misli.

On je takođe opisao naknadni pokušaj samoubistva koji se dogodio na Kajmanskim ostrvima. Glumac je tada primetio da je razmišljao o svom prethodnom ponašanju i izjavio da želi da prizna svoje postupke.

- Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da... Koristio sam ljude da se osećam bolje - rekao je, prenosi Dejli Mejl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TLC Türkiye (@tlc_turkiye)

 

Član glumačke ekipe "Društvene mreže" rekao je da je došao da svoja prošla iskustva posmatra kao iskustva učenja, navodeći da se 'ne bi vratio i poništio sve što mu se desilo.'

On je, međutim, pripisao pad svoje karijere 'ovom poslu sa kulturom otkazivanja, buđenjem mafije'.

Hamerova bivša supruga Elizabet Čembers takođe je govorila o svojoj reakciji na navode tokom intervjua za El, gde je izrazila da je za njih saznala zajedno sa ostatkom javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)