Zanimljivosti

ŠOK OTKRIĆE O NOĆNOM INCIDENTU U KUĆI PRINCA HARIJA I MEGAN! O ovome su ćutali godinama: Marklova je zatekla dadilju u ovoj pozi i momentalno je otpustila!

Posle samo dve noći pokazalo se da je medicinska sestra bila potpuni promašaj, što je pokrenulo veliki strah kod mladog para.

04.03.2023 15:07

ŠOK OTKRIĆE O NOĆNOM INCIDENTU U KUĆI PRINCA HARIJA I MEGAN! O ovome su ćutali godinama: Marklova je zatekla dadilju u ovoj pozi i momentalno je otpustila!
Tanjug/AP

Nakon što je na svet došao Arči Harison Mauntbaten Vindzor, sin i prvo dete britanskog princa Harija i njegove supruge Megan Markl, logično je bilo da su roditelji želeli da maksimalno budu uz njega i nisu želeli osoblje u svojoj kući, samim tim i dadilju. Imali su pomoć Meganine majke Dorije, međutim, kada se ona iz Londona vratila kući u Ameriku, kraljevski par je ipak morao da zatraži pomoć dadilje. S prvom osobom koju su angažovali imali su ekstremno loše iskustvo, pa je to kasnije uticalo i na poverenje u drugu osobu.

U svojoj knjizi "Tražeći slobodu", novinar Omid Skobi, koji je blizak paru, izneo je zabrinjvajuću priču. On je opisujući incident sa prvom dadiljom otkrio i kako je par morao da angažuje noćnu medicinsku sestru kako bi ona pomogla oko uspostavljanja rasporeda spavanja i pomaganja paru oko deteta, prenosi Miror. Međutim, ispostavilo se da je ta odluka bila ogromna greška. 

Printscreen/Youtube/Royal Massive

Nakon što su posle samo dva dana otpustili medicinsku sestru, par je angažoavo dnevnu dadilju po imenu Loren 

Naime, kraljevski par je ubrzo bio primoran da otpusti medicinsku sestru i to već nakon njene druge radne noći jer je bila neprofesionalna i neodgovorna. Ostavljala je bebu samu, čak i u situacijama kada se ona budila i plakala. Megan je tako već druge noći zatekla zacenjeno dete dok je medicinska sestra bila u dubokom snu. Loše iskustvo koje su prošli sa njom za tako kratko vreme, nateralo ih je da probaju sa drugom osobom. Iako je druga dadilja radila dobro svoj posao, prvi incident je ostavio traga, pa su morali da budu na velikom oprezu, zbog čega su bili i nervozni. U jednom trenutku su rešili da ni ta žena, po imenu Loren, ne brine o mališanu noću, već samo tokom dana. 

Dadilja koja je bila angažovana kod princa Vilijama i Kejt Midlton živela je sa njima, dok bebisiterka porodice Saseks nije boravila u istoj kući kao i oni, odnosno u kolibi Frogmor. 

Prema rečima auora knjige, Hari je želeo potpuno drugačiji porodični ambijent za razliku od Vilijamovog. Ob i Megan nisu želeli da im kuća bude puna osoblja

- Hariju i Megan se dopala ideja da kada idu u krevet uveče u kući budu samo njih troje. Udobno i privatno - navodi se u knjizi.

Dadilja Loren je ispričala da je vest da je kraljevski par zove za dadilju primila veoma emotivno i da nije mogla da veruje da se to dešava.

- Sećam se da sam vozila tako brzo. Stigla sam u Frogmor kolibu i videla sam visokog riđeg momka koji je hodao bos, a ja sam otišla da kupujem nove cipele u Klarksu. I odjednom štagod sam mislila ili osećala, formalnost je nekako izmakla i osećala sam se opušteno - rekla je Loren.

Ona je ispričala kako su Hari i Megan bili brižljivi roditelji i da su odmah ujutru išli da vide Arčija i da ga Megan nahrani, nakon čega bi Loren preuzela obaveze oko njega, pa bi išli u jutarnju šetnju.

Megan je jednom prilikom rekla kako joj je dadilja predložila da Arčija veže krpom na svoja leđa, poput žena koje to tako čine u Zimbabveu, što je ona oduševljeno prihvatila. 

- Ona se samo briinula o Arčiju i brinula se o nama, definitivno se brinula o meni - rekla je svojevremeno Megan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)