Zanimljivosti

EDITI GRUDI TOTALNO ISPALE IZ MAJICE, svi se pitaju šta je to obukla! Ko još ima hrabrosti za ovakav stajling? (FOTO/VIDEO)

Mnogi pamte da se popularnoj pevačici u prošlosti sličan incident desio čak 2 puta.

26.02.2023 19:01

EDITI GRUDI TOTALNO ISPALE IZ MAJICE, svi se pitaju šta je to obukla! Ko još ima hrabrosti za ovakav stajling? (FOTO/VIDEO)
ATAImages

Pevačica Edita Aradinović (29) je već kao mlada stekla veliku popularnost zahvaljujući pre svega svom glasu, ali i dobroj energiji. Ona je karijeru započela kao glavni vokal benda "Ministarke", da bi potom donela odluku da nastupa samostalno. Poslednjih nedelja po kuloarima se još prepričava njena tuča sa rođenom sestrom, pevačicom Indirom Indi Aradinović. Edita je, inače, poznata kao pevačica koja nema dlake na jeziku, tako da je kasnije, delimično u šali, objasnila da se njima dvema slični incidetni navodno dese bar jednom mesečno.

Edita se posebno istakla u šou takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" gde je pokazala zavidne glasovne mogućnosti. Postala je i sinonim za dobar provod, a tako je bilo i ovog puta u Dizeldorfu. Pre samog nastupa ona je uslikala nekoliko selfija, budući da je očigledno bila zadovoljna stajlingom u kom je nastupala. Odlučila se za zvonaste izbledele farmerice, patike i majušni top, koji nije uspeo ni da prikrije pevačicino poprsje. U pitanju je bio krop-džemper, koji je jarko plave boje, ima duge rukave i kragnu, a više nego očigledno je da jedva da prikriva delić Editinih grudi.

- Šta se pije? - bilo je sve što je Edita stavila u opis fotografija, a zbog mogućih neprikladnih reakcija bilo koje komentarisanje je onemogućeno.

Usledila je i fotografija uskog pevačicinog golog struka i zadnjice u farmerkama, kao i snimak sa nastupa.

Edita je poznata kao neko ko je odgovoran za dobru atmosferu gde god da nastupa, što je i ovaj put bio slučaj. Ona je plesala i dizala opušteno ruke, iako brushalter nije imala, a top je bio vidno mali. Srećom, njene grudi se nisu "otele kontroli".

Pošto je sva pažnja bila usmerena na ravan pevačicin stomak i mini-top, ona izgleda da nije morala previše da se trudi oko frizure, a budući da je bila u polusportskom izdanju, dugu kosu je vezala u punđu, a opredelila se i za minimalnu šminku i velike alke.

To nije prvi put da se Editi dogodi ovakva stvar - da malo fali da joj grudi ugledaju svetlost dana. To se već desilo pre godinu dana kada je u pokušaju da uslika selfi, deo grudi ipak "isplivao" gde mu mesto nije. Javnost je oduševljeno prihvatila tu njenu omašku, koja je brzinom svetlosti postala viralna i na TikToku.

Slično se desilo i kada se totalno naga uslikala u tuš kabini, pa navodno greškom objavila fotografiju na Instagram priči. Ona je tako i tu sliku brzo obrisala, nespretno se pravdajući da taj snimak nije bio upućen širim narodnim masama, već nekom određenom. Tako da je pitanje dana kada će se sledeća "omaška" ponovo desiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)