Zanimljivosti

ISPLIVALA EDITINA FOTOGRAFIJA IZ DETINJSTVA: Pevačica progovorila o teškom odrastanju i ožiljcima (FOTO)

Poslednjih dana pevačica se našla u žiži javnosti zbog obračuna sa sestom Indirom.

12.02.2023 15:01

ISPLIVALA EDITINA FOTOGRAFIJA IZ DETINJSTVA: Pevačica progovorila o teškom odrastanju i ožiljcima (FOTO)
Isntagarm-editaaradainovic

Pevačica Edita Aradinović (29) karijeru je započela kao glavni vokal benda "Ministarke" da bi kasnije nastavila samostalno da nastupa. Ona je poznata i kao rođena sestra folk pevačiice Indire Indi Aradinović, ali Edita se opredelila za nešto drugačiji muzički pravac. Od samog pojavljivanja čini se da ređa hit za hitom zbog čega je stekla popularnost, mada ni njen privatni život nije ništa manje zastupljen u medijima. Nedavno je ponovo došla u žižu javnosti zbog nesuglasica koje je imala sa sestrom Indi kada su se čak i fizički obračunale

 Ljubavni život vešto skriva od očiju javnosti kao zmija noge, a ovoga puta u prvi plan je izašla jedna njena fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama. Na fotografiji nam se smeši devojčica predškolskog uzrasta koja ima kosu na paž sa šiškama, u crnom duksu koji po sebi ima bele cvetiće. Fotografija koja je sledi je takva da prikazuje pevačicu u nešto starijem izdanju, gde već možemo da prepoznamo da je to ona budući da se mnogo nije izmenila ni do današnjih dana. 

Fotografija je naslovljena kao "detinjstvo, mala ja, uspomene", a komentari su nažalost isključeni.

Edita je poreklom Albanka što je ona pre par godina i priznala, iako je naglasila da je rođena Beograđanka i da se tako i oseća.

- Moj maternji jezik je albanski, tata mi je iz Medveđe, a baba iz Sijarinjske Banje. Kad je reč o maminoj strani, deda mi je iz Suve Reke. Poreklo mi je mešovito, ali ja sam rođena i odrasla u Beogradu - odgovorila je ona fanovima koje je to zanimalo.

Pevačica je u jednom od svojih najvećih hitova "Soba" opisala detinjstvo, za koje kaže da nije bilo lako, posebno zbog razvoda roditelja.

- Malo ljudi zna da smo Indira i ja imale teško detinjstvo i da nosimo ožiljke. U pesmi se radi o mom odrastanju i liku mog oca - ispričala je tada Edita za medije, a po svemu sudeći iz tog razloga su komentari i isključeni.

Edita je istu fotografiju podelila i na Tviteru uz komentar:

- Volela bih da sretnem malu sebe i zagrlim je najjače što mogu! -

 

 

Ova emotivna priča očigledno je uspešno preneta i na njene fanove koji nisu ostali ravnodušni.

- Naježila sam se! Edita zvana emocija! -

- Kakva kardio emocija! -

- Stvarno je najjača! -

- Bukvalno čista emcija, bravo Edita! -

- Ti si ljubav! -

- Jedna je Edita! -

- Hvala ti za ovaj doživljaj! -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)