Zanimljivosti

Probajte da NE POGLEDATE: Edita u vrelom izdanju sa zgodnom drugaricom! (FOTO + VIDEO)

Pevačica je snimala spot sa Rastom za pesmu "Budale" u kom je imala seksepilan stajling, a pored nje zablistala je i zgodna plesačica, mreže izgorele!

05.08.2022 12:00

Probajte da NE POGLEDATE: Edita u vrelom izdanju sa zgodnom drugaricom! (FOTO + VIDEO)
Prntscrn/YouTube/Edita

Pevačica Edita Aradinović postavila je veoma provokativne fotografije na Instagram, da bi se ispostavilo da su one nastale tokom snimanja spota sa Rastom, a numera se zove “Budale”. Edita je trenutno solo,  a posle kraha brojnih ljubavnih veza nije ni čudo što refren njene nove pesme glasi:

- Pusti ljubav, sve je to, sve je to za budale, laži dalje -

Nismo mogli, a da ne primetimo da mlada pevačica izgleda zanosno na novim fotkama. Ona nosi traku u vidu velike crne mašne preko grudi, dok dole ima pantalone od crnog pliša u koje su ubačeni i kožni detalji. Celu kombinaciju upotpunila je i satenskim dugim crnim rukavicama, a hladi se crvenom lepezom od nojevog perja.

Šminka je bila scenaska. Celokupan mejkap je bio svedeniji i prilagođen tropskim temperaturama pa je tako opšti utisak da preplanula pevačica izgleda sveže. Obrve koje su iščešljane, sedefasta senka, bronzer i rumenilo u ciglastim bojama, kao i karmin u istoj boji koji nije preterano jake nijanse doprineo je da Edita istakne oči. Jak aljalner i retro frizura uz zlatnog doba starog Holivuda su bili u prvom planu.

Plesačica pored Edite privukla je jednaku pažnju kao i sama pevačica, a u pitanju je Martina Vuletić. Ona je bila u crnom korsetu i imala je crni donji veš i preko crne čarape sa šavom koji je išao i spreda i pozadi. Ona je takođe imala duge satenske rukavice, a dugu plavu kosu vezala je u pletenicu.

Na fotografiji one prvo ozbiljno poziraju da bi potom prsnule u smeh

- Pa ovo nije realno -

- Pazi njih dve! -

- Izgledate kao milion dolara -

- Spektakl -

- Šta to bi? Bombe! -

- Edita, najlepša si -

- Izdominirala -

- Bravo za celu ekipu -

- Pokazala! - bili su samo neki od komentara.

Inače, spot je objavljen pre nepunih 20h, a već je pregledan oko 300.000 puta i ima 10.000 sviđanja.

Uverite se i sami koliko su seksipilne Edita i Martina u njemu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)