Zanimljivosti

Saro, šta ti je to u GAĆAMA? Pevačica zbunila fanove na interenetu! (FOTO)

Sara Jovanović u novom bikiniju raspalila maštu fanovima, a zbog novog dečka koreografijom na nastupima oduševljeni svi!

30.07.2022 12:01

Saro, šta ti je to u GAĆAMA? Pevačica zbunila fanove na interenetu! (FOTO)
instagram-sarajoofficial

Pevačica Sara Jovanović u jeku nastupa napravila je predah i uslikala se u novom kupaćem kostimu. U pitanju je dvodelni bikini specifičnog kroja koje mogu da ponesu samo najzgodnije i najhrabrije dame kakva je Jovanovićeva. Kupaći je tirkizno-zelene boje, a gornji deo je u vidu topa koji ide samo preko jednog ramena. 

Donji deo kupaćeg je klasičnog modela, ali pažnju fanova je privuklo ono što je u njemu. Sara je nešto obacila unutar samog donjeg dela i to sa strane levog boka, a u pitanju je jedan kozmetički proizvod. 

- Zbog vrućina izbegavam jak ten, ali trepuške moraju da zasijaju! - napisala je Sara aludirajući da je maskara ta koju je “zadenula” za struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pevačica za potrebe ovog fotografisanja ima kompletnu šminku, a akcenat je na trepavicama, obrvama za koje se tim šminkera potrudio da izgledaju što prirodnije i bordo karminu.

Fotografija je za nepun dan dobila 27.000 sviđanja, a samo neki od komentara bili su ovi.

- Lepa,  lepa, lepa, lepa - pohvalila ju je pevačica Anđelina, a glumica Kalina Kovačević joj je poslala gomilu srca. 

- Jedinstvena -

- Sarita mamacita -

- Zamalo da se onesvestim -

- Bog definitivno nije štedeo na tebi. Izuzetna prirodna lepota. Boginja lepote: Freja, Isis, Lada, Afrodita - bile su samo neke od reakcija, a ovu poslednju napisla je žena.

Sara napreduje po pitanju koreografije na nastupima iz dana u dan i to zahvaljujući dečku koji je koreograf iz Slovenije, Žiga Sotlar. Njen poslednji nastup u Splitu pre par dana je tako dobio salve pohvala.

- Dopustite mi da vas zabavim - napisala je Sara uz objavu dela snimka sa nastupa koji je dočarao delić sjajne atmosfere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Pokidala! -

- Wauuuu kakav spektakl -

- Razvalila! -

- Ma vi niste normalneeee -

- Bombe -

- Velika umetnica i sjajan vokal -

- Jesi zgodna ženo draga! - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)