Zanimljivosti

ŠOK ZA ŠOKOM: PRINC HARI OTKRIO DETALJE RAZVRATA U KUĆI ČUVENE GLUMICE, priznao da je bilo i droge i alkohola! Oglasila se i ona, van sebe je od besa! (FOTO)

Čitav događaj mladi britanski kraljević je detaljno opisao u svojim memoarima i priznao da je u to vreme bio zaljubljen u holivudsku lepoticu.

01.03.2023 12:13

ŠOK ZA ŠOKOM: PRINC HARI OTKRIO DETALJE RAZVRATA U KUĆI ČUVENE GLUMICE, priznao da je bilo i droge i alkohola! Oglasila se i ona, van sebe je od besa! (FOTO)
Tanjug/AP

U svojim memoarima "Spare" (Rezervni") princ Hari je otkrio kako se drogirao magičnim pečurkama u kući jedne čuvene holivudske glumice. 

U pitanju je zvezda serije "Prijatelji" Kortni Koks (58) u koju je u to vreme, prema sopstvenom priznanju, odbegli kraljević bio zaljubljen. Kako je detaljno opisao u svojoj knjizi on i njegov drugar su bili dva, tri dana njeni gosti. 

Tanjug/AP

Pomenitu događaj princ Hari je do detalja opisao u svojim memoarima

Magične pečurke 

U jednom trenutku otvorili su frižider i pronašli ogromnu kutiju čokolade sa crnim dijamanstkim pečurkama na ambalaži.

- Neko iza mene je rekao da su kolači za sve i doviknuo: "Poslužite se momci!" Moj drugar i ja smo zgrabili nekoliko komada, pojeli ih i zalili tekilom - opisao je odbegli kraljević u autobiografiji.

Na te njegove navode reagovala je holivudska zvezda Kortni Koks koja tvrdi nije delila gostima magične pečurke, posebno ne princu Hariju.

- Nisam pročitala njegovu knjigu, ali to što je napisao nije tačno. Ne kažem da nije bilo magičnih pečuraka u mojoj kući, ali ih definitivno nisam delila gostima - tvrdi Koksova koja je prilično besna na odbeglog kraljevića koji je do detalja opisao boravak u njenoj kući.

Kako je pojasnila, princ Hari i njegov drugar bili su njeni gosti, a britanskog kraljevića je opisala kao finu osobu. 

"Bio sam zaljubljen u Moniku"

Sve se dešavalo 2016. i prema Harijevim rečima čuvena glumica zapravio nije trebalo ni da bude kod kuće tokom njegovog boravka u njenoj vili. 

- Ja sam fanatik kad je u pitanju serija "Prijatelji" i bio sam oduševljen idejom da budem u njenoj kući. A onda se pojavila Kortni i bio sam zbunjen. Mislio sam da treba da odemo, ali je ona insitirala da ostanemo kod nje u gostima. Rekla je da ima dovoljno mesta pa smo tako i ostali kod nje u kući - napisao je princ Hari.

On je priznao da je bio zaljubljen u Kortni i kako je sebe zamišljao kao Čendlera, aludirajući na još jednog lika iz serije "Prijatelji".

- I dalje sam bio zbunjen, ipak je ona bila Monika (lik iz serije prim. aut), a ja sam želeo da budem Čendler. Pitao sam se da li ću ikad skupiti hrabrosti da joj to kažem. Da li u Kaliforniji ima dovoljno tekile da postanem toliko hrabar da joj priznam svoje emocije? - napisao je princ Hari opisujući boravak u kući Kortni Koks. 

Inače, glumica je pre nekoliko dana dobila zvezdu sa svojim imenom na holivudskom Bulevaru slavnih u Los Anđelesu. Ceremoniji su prisustvovale i Dženifer Aniston koja je u seriji igrala rejčl i Liza Kudrou koja je ostala upamćena po uzlozi luckaste Fibi u "Prijateljima".  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)