Zanimljivosti

ČUVENA GLUMICA OTKRILA ČIME HRANI DECU I ŠOKIRALA FANOVE: Svet bruji o onome što im stavlja u paketiće za ručak! (VIDEO)

Eva Mendes je u skladnoj vezi s kolegom, glumcem Rajanom Gozlingom, a način vaspitanja njihove dve ćerke, Esmeralde (7) i Amade (6), više puta je bio tema tabloida.

25.02.2023 20:01

ČUVENA GLUMICA OTKRILA ČIME HRANI DECU I ŠOKIRALA FANOVE: Svet bruji o onome što im stavlja u paketiće za ručak! (VIDEO)
Profimedia

Čuvena holivudska zvezda kubanskog porekla, Eva Mendes (48), podelila je na svom Instagram profilu video-snimak kako priprema obrok za svoje ćerkice Esmeraldu (7) i Amadu (6), koje je dobila u vezi sa kolegom Rajanom Gozlingom. Lepotica je otkrila da obožava da priprema i pakuje užinu za svoju decu i da često u kutiju za užinu ubaci i poruke ljubavi kako bi im stavila do znanja koliko ih voli.

Brojne reakcije na mrežama

Njen video-snimak izazvao je veliku pažnju fanova na Instagramu koji su prokomentarisali jutarnju rutinu lepe glumice. Većina ju je pohvalila zbog poruka koje ostavlja devojčicama, a bilo je i onih koji su komentarisali način ishrane njene dece.

- Njihova užina je samo šargarepa, celer, jabuka i baklava? Izvinite, iskreno sam iznenađena ako je to sve što vaše ćerke jedu za ručak -

- Čisto ludilo - 

- Ali baklava - 

- Mene bi bilo sramota - 

- Celer je izuzetno zdrav i moja deca ga jedu svaki dan -

- Kao prava latino-mama, brine o svojoj deci uz hranu i puno ljubavi – bilu su samo neki od komentara.

Na njen post reagovao je i stručnjak za roditeljstvo Džo Frost koja je napisala da njena deca osećaju njenu ogromnu ljubav.

Na to je reagovala čuvena glumica.

- Osećam se prilično zbunjeno većinu vremena kad je u pitanju majčinstvo. Ali, trudim se da svojoj deci pružim što više ljubavi. Kad god sam u nekoj nedoumici ja ih samo volim još više. Puno ljubavi je zapravo ono što deci najviše treba – napisala je ona.

Podsetimo, poznati par je svojevremeno obelodanio da se njihove ćerke školuju kod kuće, čak se i Eva, doduše neuspešno, oprobala kao njihova učiteljica. Po svemu sudeći su se predomislili i decu upisali u neku, verovatno, privatnu školu.

Rajan je sve promenio

Čuvena glumica bila je kategorična da ne želi decu sve dok nije uplovila u romansu sa kolegom i holivudskim lepotanom Rajanom Gozlingom.

- Nikad ranije nisam želela bebu sve dok se nisam zaljubila u Rajana. Nekako je ispalo da sam imala 40 godina kad sam rodila svoje prvo dete. Potom sam sa 42 dobila i drugu ćerku. Na kraju je ispalo da imam i uspešnu karijeru i porodicu. Kad su se deca rodila promenili su se moji prioriteti i sad sam fokusirana na njih – rekla je svojevremeno Eva za Post.

Iako se već dugo po holivudskim kuloarima šuška da su se lepa Eva i Rajan tajno venčali, par nikada nije potvrdio, ali ni negirao te glasine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)