Zanimljivosti

TI SI MOJ JASTOG DOŽIVOTNO: Biljana otkrila kako u najprovokativnijem izdanju zavodi supruga Janka Tipsarevića (FOTO)

BIljana Tipsarević je otputovala na Maldive sa suprugom odakle je podelila par vrućih fotografija koje su izazavle haos po društvenim mrežama!

07.02.2023 16:01

TI SI MOJ JASTOG DOŽIVOTNO: Biljana otkrila kako u najprovokativnijem izdanju zavodi supruga Janka Tipsarevića (FOTO)
Ata Images

Modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (39), poznata je po kreiranju haljina koje često nose i mnogobrojne poznate dame. Da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, Biljana to i dokazuje, a njen rad na stvaranju elegantnih kreacija, koje su uglavnom predviđene za specijalne prilke, odavno je prepoznat. Ova dama poznata je i po lepoti, a da ono što je dobro ne treba menjati Tipsarevićeva odavno primenjuje u praksi. Ostala je verna dugoj plavoj kosi, preplanulom tenu i izvajanoj figuri. Za Biljanin izgled, ovakav kakav jeste, oduvek je bio zaslužan rigorozan način ishrane, treninzi, psihološki rad, a pre svega mir u porodici, koju pored Janka čine i njihovo dvoje dece Emili i Noa.

Biljana je poznata po tome da se na njenom Instagramu obično mogu naći fotografije na kojima je ona u nekoj od svojih brojnih haljina svog brenda. Svaka od toaleta uvek odiše elegancijom i sofisticiranošću, zato su pažnju javnosti izazvale fotografije supruge poznatog tenisera na kojima je u sasvim drugačijem izdanju. Budući da nismo navikli da je viđamo u bikiniju, na prvi pogled mnogi su pomislili da na fotografiji ni nije Tipsarevićeva, već model koji reklamiri bikini koji je možda pored haljina Biljana počela da kreira. Međutim, na objavi je ipak gospođa Tisarević, samo mnogi nisu znali da i na pragu pete decenije i posle dvoje dece ona izgleda ovako dobro.

Biljana pozira u plavom cvetnom bikiniju oslonivši se na palmu, a duga, gusta plava kosa pada joj skoro do pojasa. U pozadini se vidi bajkovit pejzaž Maldiva na kojima trenutno boravi, a pratioci nisu štedeli na rečima hvale.

- Kakva Barbika! -

- Pravi raj za oči -

- Najzad malo topline ovih zimskih dana -

- Najlepša žena na svetu -

- Bilja ima bukvalno sve! -

- Blago Janku! -

 

 

Ona je objavila niz fotografija sa egzotične destinacije, a dušebrižnici su se već uveliko zapitali ko je lepu Jankovu ženu uslikao u ovom rizortu buduću da u početku njen suprug nije bio ni na jednoj fotografiji. Biljana je na kraju objavila fotografiju i sa suprugom i napisala u opisu:

- Ti si moj jastog, doživotno - pri čemu je tagovala Janka, a ove objave naišle su na salve pohvala od strane fanova popularnog para.

 

 

- Prelepi ste, ostanite takvi divni i normalni zhauvek -

- Sve pohvale za vašu ljubav, red, rad i uspeh -

- Jaoooo koliko ste lepi -

- Fascinantan tandem -

- Predivni ste, ostanite tako zaljubljeni zauvek -

Biljana se uvek trudi da izgleda reprezentativno, a često je možemo videti u jedinstvenim kreacijama koje su njenih ruku delo. Ona odlično zna da uklopi materijale i boje i još bolje da ponese ono što ona i njen tim skroje. Često se na njenom Instagramu može videti šta je to za dame istančanog ukusa pripremila, a fanovi su posebno radoznali slikama iz porodičnog života, koje ona nesebično deli, što je i ovaj put bio slučaj.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)