Zanimljivosti

RASKID SA DŽASTINOM JE NAJBOLJE ŠTO MI SE DESILO! Selena Gomez progovorila o vezi o kojoj je brujao ceo svet!

Pet godina nakon raskida sedmogodišnje romanse sa kanadskim pevačem mlada muzička zvezda otvorila je dušu o svemu kroz šta je prošla nakon okončanja veze

31.12.2022 18:40

RASKID SA DŽASTINOM JE NAJBOLJE ŠTO MI SE DESILO! Selena Gomez progovorila o vezi o kojoj je brujao ceo svet!
instagram.com/selenagomez

Pet godina od raskida sa Džastinom Biberom (28) američka pevačica i glumica Selena Gomez (30) konačno je progovorila o tom, za nju, vrlo teškom periodu. Gomezova je sedam godina bila u romansi sa kanadskim pop pevačem.

Posle brojnih svađa i pomirenja oni su 2018. stavili tačku na svoju vezu posle čega se Džastin vrlo brzo oženio sa manekenkom Hejli Boldvin. Sada, posle pet godina konačno je i Selena spremna da započne novo ljubavno poglavlje.

Spremna za novu ljubav

Za to vreme Selena je ima brojne zdravstvene probleme, presađen joj je bubreg, koji joj je donirala prijateljica iz detinjstva i kao da nije imala vremena, niti volje za novu ljubav. Sada se to menja i lepa Selena je spremna za novu ljubav.

Kako pišu američki mediji ona se oseća pozitivno, optimista je i spremna da dozvoli novom muškarcu da uđe u njen život.

- Ona je sada spremna za novu ljubav ali i veoma fokusirana na karijeru. Oseća se fantastično mentalno, fizički i emocionalno i svi se nadamo da će se uskoro zaljubiti – otkrio je jedan od prijatelja blizak pevačici.

I sama Selena je priznala da joj nije bilo lako nakon raskida sa Biberom.

- Sve je bilo tako javno. Osećala sam se kao da me proganjaju duhovi prošle veze i teško sam izašla iz toga. Izgleda da sam morala da prođem kroz tu fazu, da sam morala da preživim najgori period u svom životu kad mi je srce bilo slomljeno kako bih se oporavila i vratila sebi – rekla je ona jednom prilikom.

Biram sebe i život

Nakon svega što je prošla sada sa ove distance sve to posmatra drugačije.

- Posle svega što se dogodilo shvatila sam da je taj raskid najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Teško je bilo prihvatiti da sam izgubila ljubav ali sam i mnogo naučila o sebi, shvatila sam da sam mnogo jača nego što sam mislila. Posle svega biram sebe, biram život i nadam se da ću pronaći mir. To najbolje opisuje moja pesma iz 2019. „Luz ju tu lav mi“ (eng. Lose You to Love Me) koja govori kako je nekad potrebno izgubiti svaki deo onoga što ste bili da biste ponovo pronašli sebe – rekla je Selena.

Nagrađivana pevačica i glumica dobila je pohvale za svoj dokumentarac „Moj um i ja“ (engl. My Mind & Me) u kome je otvoreno govorila o teškim bitkama za svoje  mentalno i fizičko zdravlje posebno nakon što joj je dijagnostikovan lupus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)