Zanimljivosti

ČUVENA GLUMICA PROGOVORILA O NAJINTIMNIJIM TAJNAMA! Mnogi su zanemeli: Da li je moguće da ona kroz to prolazi? (FOTO)

Dru Barimor je u najnovijem izdanju magazina "Pipl" odlučila da progovori kako joj izgleda privatni život zbog činjenice da je slavna, ali i da je majka male dece.

30.12.2022 20:01

ČUVENA GLUMICA PROGOVORILA O NAJINTIMNIJIM TAJNAMA! Mnogi su zanemeli: Da li je moguće da ona kroz to prolazi? (FOTO)
shutterstock.com

Slikavši se za naslovnicu januarskog izdanja časopisa "Pipl" za 2023. godinu, glumica i voditeljka Dru Barimor dala je nikad iskreniji intervju i otkrila kako je uspela da pronađe put ka sreći nakon razvoda i teškog perioda koji je iza nje. Ipak, tokom čitavog razgovora s novinarom ona nije skidala osmeh sa svog lica, naglasivši kako se trudi da optimistično korača kroz život, savladavajući sve prepreke. 

Iako voli da se zabavlja i upoznaje nove ljude, Barimorovoj to nije prioritet po svaku cenu. S obzirom na to da je prezauzeta i da je njen raspored popunjen, voditeljka emisije s nazivom Dru Barimor i njenog podkasta Druine vesti, priznaje da joj posao otežava izlazak i zabavljanje. Pod velikim je opterećenjem i jer su njena deca još mala, te da joj se uživanje s prijateljima ili samostalni odmor retko kad uklope u raspored. 

Međutim, glumica i voditeljka otkriva kako se u tim situacijama, kada se odluči na neki sastanak s muškarcem, suočava s potpuno istim zamkama kao i ostali ljudi. 

- Ne mogu da verujem koliko "nestajanje" ume da boli. Tako je čudno da se neko tako ponaša - otkrila je Dru za časopis Pipl, gvooreći o, moglo bi se reći novom trendu, da neka osoba, bilo lično ili putem poruka, pokaže interesovanje za vas, a zatim samo iznenada nestane bez traga i prestane da se javlja. 

Osim toga, ona kaže da su neki izlasci i večeri unapred osuđeni na propast i da su joj se takve situacije i te kako dešavale. Kako otkriva, bilo je sastanaka gde se pitala zašto je pristala na večeru i šta ona tu zapravo radi. 

- Još ne bismo ni poručili večeru, a ja bih pomislila: "Ne želim da budem ovde" - priznala je glumica.

Njen status poznate i slavne ličnosti joj ne olakšava te stvari, čak suprotno, pa je, kako kaže, retko ko i zove na sastanak.

- Ne želim vezu samo da bih imala intimnost sa nekim. Dovoljno mi je da odem na sastanak i upoznam nekog novog. Jednostavno me ne ispunjava da odlazim na sastanke kako bih se spojila s nekim po svaku cenu jer smatram da je to besmisleno - naglasila je ona. 

Ipak, dodaje da svakako ide s vremena na vreme na sastanke jer je to "prirodna, ljudska stvar".

- Mislim da bi bilo nezdravo da potpuno ukinem dejtove, pa samo pokušavam da funkcionišem kao i sve normalne žene koje su singl - zaključila je glumica.

Reakcije na njen intervju su bile mnogobrojne, a ljudi su uglavnom komentarisali kako ne mogu da veruju da tako poznata i lepa žena prolazi kroz izazove za koje nikad n e bi rekli da su mogući. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)