Zanimljivosti

SEĆATE LI SE MARISOL? Zvezda sapunice koju je Srbija obožavala preživela je pakao! (FOTO)

Erika Buenfil danas ima 58 godina i sama odgaja naslednika kog čuveni Meksikanac nikada nije priznao.

28.12.2022 11:30

SEĆATE LI SE MARISOL? Zvezda sapunice koju je Srbija obožavala preživela je pakao! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Mnogi se sećaju meksičke sapunice Marisol iz 1996. godine. To je priča o siromašnoj devojci s ožiljkom preko celog lica koja se zaljubljuje u pogrešnog, ali bogatog, Hose Andresa, i postaje žrtva brojnih zavera njegove porodice. Sapunica iz devedesetih godina dostigla je planetarnu popularnost. Glavna junakinja koja je ožiljak zadobila kao dete, kada je pala na ogledalo, osigurala je glumici Eriki Buenfil status zvezde, a mnogi se pitaju kako ona izgleda danas.

Erika je u rodnom Meksiku već bila poznata po ulogama u sapunicama "Pravo na rođenje" i "Anđelika" u kojima je imala zapažene uloge i pre nego što je okušala sreću u ulozi Marisol. Ona je glumila tu popularnu ulogu u tridesetim godinama, dok sada ima 58. Budući da ova dama broji milionski broj pratilaca, česti su i komentari po društvenim mrežama i na njene trenutne fotografije.

- Koliko divan osmeh - 

- Želim vam divne snove kao i vašem princu na belom konju - 

- Divna plavušo, nemoj da prestaneš ovako da blistaš ni jedan jedini dan - 

- Koliko je samo lepa naša kraljica - 

- Divim vam se već 20 godina - 

- Koliko lepa žena - samo su neki od komentara na njene objave.

Međutim, Eriku životi nije mazio, a sve je kulminiralo 2021. kada je početkom te godine nakon 40 godina izgubila ekskluzivni ugovor s kućom "Televisa", koja joj je omogućavala odlične poslovne ponude.

Hvala "Televisi" na tome što sam 40 godina bila njihova miljenica - istakla je Erika uprkos svemu.

Ona sada radi kao nezavisna umetnica, pa nije isključeno da se pojavi u sapunicama drugih televizijskih kuća. Osim toga, glumica koja je proslavila seriju "Marisol" snalazi se i od zarade na društvenim mrežama, a samo je na Instagramu prati skoro 5 miliona ljudi. 

Ništa manje pažnje ne budi ni glumičin ljubavni život, koji je baš popot sapunica u kojima je glumila. Erika je tako bila u vezi sa Ernestom Zedilom Velaskom, sinom bivšeg predsednika Ernesta Zedile. Njihova romansa bila je tajna, a iz nje se rodio Nikolas Jesus Buenfil Lopez, kog sin bivšeg predsednika nikada nije priznao. Erika nikada nije krila da joj je to veoma bolna činjenica u životu, ali isto tako nikada o tome nije želela detaljnije da govori u medijima.  

Erika je tako postala samohrana majka koja je svu pažnju usmerila na dete, pa je njena karijera ispaštala. Dečak sada ima 18 godina i Erika često kaže da joj je on najveći uspeh. Ponosna mama često na Instagramu deli fotografije sa svojim naslednikom i po prekidu ugovora sa "Televisom" mu se dodatno posvetila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)