Zanimljivosti

ŠOKANTNA ISPOVEST MEGAN MARKL: Nikada nisam bila lepotica! A evo šta je njena majka znala o Hariju! (FOTO)

Netfliksov dokumentarac "Hari i Megan" ugledao je svetlost dana, a u naredoj epizodu biće prikazano i detinjstvo vojvotkinje od Saseksa.

10.12.2022 12:01

ŠOKANTNA ISPOVEST MEGAN MARKL: Nikada nisam bila lepotica! A evo šta je njena majka znala o Hariju! (FOTO)
YouTube/printscreen Netflix

Bivša glumica i supruga princa Harija, Megan Markl, dočekala je objavljivanje dugoočekivanog dokumentaraca u izdanju Netfliksa, koji je ugledao svetlost dana. On će biti emitovan u nekoliko epizoda, a već je izazvao nezapamćenu buru u celom svetu, posebno u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

- Ne morate biti monarhista da bi vas fasciniralo koliko ova veza i razdor koji je ona izazvala postaje jedna od glavnih tema unutar kraljevske porodice u poslednjih nekoliko godina. Verovatno se može napraviti dokumentarac samo od medijskog bavljenja njima - navode novinari Gardijana u svom izveštaju.

Druga epizoda govori o Meganinom detinjstvu i prošlosti u periodu pre nego što je upoznala princa. Retko ko se nadao fotografijama vojvotkinje od Saseksa iz školskih dana na kojima se vidi da je bila pravi pravcati "štreber". Tako se mogu videti fotografije na kojima je ona uglavnom na pozorišnoj bini u izvođenju predstava, potom njene fotografije iz godišnjaka po završetku srednje škole, a svuda prikazana kao primerna učenica. Najinteresantnija je i njena izjava da je "prošlost posebno bolna, pogotovo kada ste proizvod razvoda". Megan je, takođe, otkrila da je za samu sebe mislila da nije bila lepa "tokom mlađih dana".

- Ceo moj identitet bio je samo u vidu toga da sam ja pametna - istakla je Megan, a preneo Dejli mejl.

Britanski mediji s velikom pažnjom izveštavaju o detaljima otkrivenim u dosad objavljenim epizodama, budući da se od serije očekuje da baci sasvim novo svetlo na turbulentne odnose unutar kraljevske porodice. Dva trejlera za novu dokumentarnu seriju o vojvodi i vojvotkinji kritikovana su zbog navodnog korišćenja snimaka i fotografija na obmanjujući način. U trejlerima se prikazuju arhivski isečci i fotografije dok princ Hari i Megan govore o tome da ih je kraljevska porodica ostavila po strani i da ih mediji proganjaju. Upitani zašto su snimili dokumentarac, Megan odgovara da je razlog to što su toliko dugo bili "pogrešno interpretirani". 

- Ljudi koje ne poznajem su objavljivali knjige o našoj priči. Zar nema više smisla da ih mi ispričamo sami? - upitala je ona.

 

Dokumentarac "Hari i Megan" počinje u trenutku kada je par završio svoje poslednje obaveze u Britaniji i pripremao se za preseljenje u Sjedinjene Američke Države, što su britanski mediji tada nazivali "Megzitom". U razgovoru u dokumentarnom filmu Megan i Hari su otkrili da su se upoznali preko zajedničkog prijatelja na Instagramu, kao i to da je princ kasnio na njihov prvi sastanak.

Svoj ugao gledanja na početak njihove veze dala je i vojvotkinjina majka Dorija koja je ispričala da je morala da čuva u najvećoj tajnosti činjenicu da se njena ćerka viđa sa naslednikom britanske krune. Princ Hari otkrio je da je strahovao da nikada neće pronaći ženu koja je spremna da izdrži pritisak javnosti, pod kojim su pucale sve njegove prethodne veze. U tom kontekstu, rekao je da ga Megan podseća na njegovu majku, princezu Dajanu, u načinu na koji se drži i da je puna brige i razumevanja. U seriji je prikazan i snimak kako jedno od njihove dece gleda fotografiju princeze Dajane.

Dvor nije dočekao početak emitovanja u prazničnom raspoloženju, a sam princ Hari pokušao je da odloži izlazak svojih memoara, kao i emitovanja dokumentarca za period posle Božića, ali su se jutros već pojavile prve emisije. Kralj Čarls III i princ Vilijam su spremni da se suoče sa svime što predstoji, a nagoveštaji su da ukoliko se smatra da postoje tvdrnje koje na bilo koji način mogu da naštete kruni, da će se Dvor ošto pobuniti protiv njih. Kulminacija tek sledi, izgleda da su fotografije Megan Markl iz štereberskih dana tek uvertira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)