Zanimljivosti

DRAGANA KOSJERINA KAO DOMINO: O ovom izdanju popularne voditeljke svi govore, nikad je nismo videli takvu! (VIDEO)

Poznata voditeljka je u emisiji "Ja volim Srbiju" ponela kreaciju koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

21.12.2022 13:02

DRAGANA KOSJERINA KAO DOMINO: O ovom izdanju popularne voditeljke svi govore, nikad je nismo videli takvu! (VIDEO)
Tanjug/AP

Voditeljka Dragana Kosjerina mami poglede gde god da se pojavi. Tako je bilo i pre par dana tokom emisije "Ja volim Srbiju". Dragana se pojavila u spektakularnoj kožnoj haljini dubokog dekoltea. Mnogi su prokomentarisali da je ona izgledala kao prava domino dama. Haljina je bila na bretele, a otkrivala je bujne grudi lepe voditeljke. Kreacija se spuštala uz telo, šireći se u A-kroj, a Dragana je celokupan stajling zaokružila interesantnim sandalama visokih potpetica, dok je kosu vezala u visok rep. Specifičan detalj bio je i unikatni pojas oko struka.

Prisutni su bili komentari da je Kosjerina lepa šta god da obuče, ali u ovome je izgledala baš dominatno i moćno. Česti su i kompleimenti na račun izgleda poznate voditeljke, a najčešći su oni da je ona jedna od najlepših i najzgodnijih dama na javnoj sceni u Srbiji i da harizmom i blistavim osmehom ulepšava male ekrane kad god se pojavi. Pre nego što se prvi put okušala u poslu televizijske voditeljke Dragana je radila kao model, a osvojila je prestižnu titulu „Miss Teen".

Kosjerini nije prvi put da obuče kožu na snimanju emisije "Ja volim Srbiju". Ona se nedavno pojavila u unikatnoj mini suknji specifičnog kroja koja je po sebi imala karnere. U gornjem delu je imala delimično providnu majicu ispod koje se nazirao donji veš.

Ona je i bodrila naše fudbalere tokom Svetskog prvenstva u fudbalu i to u odelu i sa kravatom, a o tom stajlingu se posebno pričalo. Naizgled muško odelo pristajalo joj je kao saliveno, a sve što je nosila zapravo je  bilo u bojama naše zemlje.

 

 

Fanovi nisu ostali imuni na ovaj stajling zgodne voditeljke.

- Šta god da obuče, Dragana je najlepša i najbolja voditeljka! -

- Žena u odelu je zapravo dama u pravom smislu te reči -

- Izuzetno lepa i kulturna žena -

- Boginja lepote -

Dragana je, na žalost brojnih fanova, odavno emotivno nedostupna, a njeno srce "ukrao" je stomatolog Bojan Perduv za koga je i verena.

 

 

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate  - rekla je ranije Dragana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)